<strong>GAVMILD:</strong> Jennifer Aniston viser virkelig hvor mye hun setter pris på sin nye kjæreste.  Foto: Stella Pictures
GAVMILD: Jennifer Aniston viser virkelig hvor mye hun setter pris på sin nye kjæreste. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kjæresten har fått gaver for 3 millioner kroner

- Hvorfor ikke bruke penger på mannen hun elsker? Sier kilde om Jennifer Aniston.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jennifer Aniston (43) er så glad i sin nye kjæreste Justin Theroux (40) at hun skal ha brukt 3 millioner kroner på gaver til ham, ifølge Female First.

På de elleve månedene de har vært sammen har hun blant annet brukt 70.000 kroner på en skinnjakke, som James Dean eide, 2,6 millioner kroner på et maleri av Genn Ligon og to motorsykler – en Ducati og en Harley Davidson – og det er før de har opplevd to bursdager sammen!

I tillegg skal hun ha stått for mesteparten av innkjøpene til huset og parets mange ferier.

- Verken Jennifer eller Justin er flaue over at hun er den som betaler mest i husholdningen. Hun er i en komfortabel posisjon, så hvorfor ikke bruke penger på mannen hun elsker? Sier en kilde.


Pengene hun har brukt er likevel en dråpe i havet for skuespilleren som har en estimert formue på over 700 millioner kroner. Og om ikke gavene er like dyre, så skal også Justin ha gitt Jennifer en rekke kjærlighetsgaver. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bruker 900.000 kroner på utseendet i året

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer