Kjæresten hans hater denne barten!

- Han bør ta den bort, sier Rachel Nordtømme.

TRØNDER: Langrennsløper Petetr Northug ankom verdenscupen i Drammen med en ny «trønderlook» denne helgen. Han kom på 3. plass i 15 kilometer klassisk.  Foto: Scanpix
TRØNDER: Langrennsløper Petetr Northug ankom verdenscupen i Drammen med en ny «trønderlook» denne helgen. Han kom på 3. plass i 15 kilometer klassisk. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Da langrennsstjernen Petter Northug (25) dukket opp til verdenscupen i Drammen for å gå 15 kilometeren lørdag formiddag, viste han hvor han har sine røtter.

Den rappkjefta 25-åringen kommer fra Mosvik i Nord-Trøndelag, og i helgen overrasket han pressen med sin nyanlagte «trønderbart».

- Det blir itj fart uten bart, som vi sier i Trøndelag, spøkte Northug om barten ifølge Dagbladet.

Og fart ble det da, på et vis. Northug endte på en tredjeplass i 15 kilometer klassisk, og var fornøyd med plasseringen. Men han la ikke skjul på at han fikk verdifull drahjelp fra svensken Daniel Rickardsson, som endte øverst på pallen.

En som imidlertid ikke var like fornøyd, var Northugs kjæreste, friidrettsutøver Rachel Nordtømme (21). Hun er like mye i vinden som kjæresten om dagen, men har lite til overs for all barte-oppmerksomheten:

- Nå skal ikke jeg møte Petter under VM. Men det ser jo ikke så veldig fint ut. Så han bør nok ta bort barten når VM er over, sier Nordtømme til NRK ifølge Dagbladet.

Både Northug og barten, og søte Nordtømme blir likevel å se på TV under VM i Oslo neste uke. 21-åringen skal nemlig være VM-reporter for TV2-programmet «Senkveld».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg fikk ikke sove om natten