SJARMERT: - Jeg ville faktisk ikke falle for ham, det hadde jeg bestemt fra starten av. Men det var bare så umulig å motstå han, han er så sjarmerende, sier Monica Leon, som ifølge henne selv venter barn med Whitney Houstons kjæreste. Foto: All Over Press
SJARMERT: - Jeg ville faktisk ikke falle for ham, det hadde jeg bestemt fra starten av. Men det var bare så umulig å motstå han, han er så sjarmerende, sier Monica Leon, som ifølge henne selv venter barn med Whitney Houstons kjæreste. Foto: All Over PressVis mer

Kjæresten gjorde fan gravid

- Vi hadde sex under opptakene allerede den første uka.

SEHER.NO: Whitney Houston har vært gjennom mye de seneste årene. Men når ting ser ut til å gå på skinner for sangstjernen, dukker nye problemer opp. Denne gangen er problemet hennes egen kjæreste.

Ifølge National Enquirer har nemlig Ray J. (28) gjort en av deltagerne i sitt eget reaility-show gravid. Derfor forventer alle at Whitney Houstons temperament er på vei til å passere det "røde feltet". For Whitney var allerede rasende da kjæresten gikk igang med opptakene til sitt show "The Love of Ray J".

Det er 22 år gamle Monica Leon, som deltar i reality-showet under navnet "Danger", som skal ha blitt gravid.

- Det er ingen tvil om at det er Ray J som er faren. Jeg er tre måneder på vei i graviditeten. Vi hadde sex under opptakene allerede den første uka, forteller hun til National Enquirer.

Disse ordene vil neppe gjøre Whitney Houston særlig fornøyd. Bedre blir det ikke når Leon fortsetter med å fortelle at hun og Ray J. var sammen hver natt under resten av opptakene.

- Jeg ville faktisk ikke falle for ham, det hadde jeg bestemt fra starten av. Men det var bare så umulig å motstå han, han er så sjarmerende, sier hun.

Og som om ikke det var nok: Ifølge Monica Leon, sto Ray J. - i alle tre månedene opptakene foregikk - fast ved at han var en singel mann.

- Han nevnte ikke Whitney en eneste gang. Derfor trodde jeg på ham, sier 22-åringen.

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Ny sexvideo publiseres