- Kjæresten fridde på tekstmelding

Kanskje ikke det mest romantiske frieriet?

GIFTER SEG: Men da Jay Cutler fridde til Cavallari, var det kanskje ikke på den aller mest romantiske måten. Han sendte en tekstmelding. Foto: All Over Press
GIFTER SEG: Men da Jay Cutler fridde til Cavallari, var det kanskje ikke på den aller mest romantiske måten. Han sendte en tekstmelding. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Senere i år skal den tidligere «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (26) gifte seg med forloveden, NFL-spilleren Jay Cutler (29).

Men frieriet var ikke av den mest romantiske sorten, avslører realitystjernen i et nytt intervju. Til E! forteller hun nemlig at Cutler fridde på tekstmelding.

- Det var så dumt. Jeg var på flyplassen, i ferd med å forlate Chicago. Vi hadde akkurat vært sammen i mange dager, og tekstet hverandre. Plutselig kom det opp: «Vi skal ikke gifte oss, da?». Og jeg svarte: «Ja, OK».

Noen dager senere fikk Cavallari en pakke levert.

- Han sendte med ringen i posten. Så jeg hadde faktisk ringen hjemme i et par uker før jeg tok den på.

Dette var andre gangen Cavallari og Cutler forlovet seg. Første gangen endte det med brudd før giftermålet. Nå håper paret på at de endelig kan bli mann og kone.

I fjor høst ble paret foreldre for første gang, da stjernen fødte lille Camden Jack Cutler.

LES OGSÅ: I superform etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer