<strong>FORSIDESTOFF:</strong> Det har vært mye spekulasjoner rundt forholdet mellom Jennifer og Vince. Her stiller de opp på en amerikanske forside. Foto: AP/Scanpix
FORSIDESTOFF: Det har vært mye spekulasjoner rundt forholdet mellom Jennifer og Vince. Her stiller de opp på en amerikanske forside. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Kjæresten fridde i Paris

Nå planlegger Jennifer nytt bryllup.

Publisert
Sist oppdatert
The Break Up-skuespillerne Jennifer Aniston (37) og Vince Vaughn (36) planlegger et hemmelig bryllup etter at Vince gikk ned på kne i Paris, skriver amerikanske medier.

HETE FØLELSER I PARIS: Se her.

Venner av Jennifer kan fortelle at hun har invitert sin tidligere svigermor, Brad Pitts mor Jane, og svigerinne Julie til bryllupet.

En kilde nær Pitt-familien har fortalt til Life & Style at Jennifer ønsker å holde bryllupet jo før jo heller, men at hun ønsker å vente til oppstyret rundt Brad Pitt og Angelina Jolies datter Shiloh Nouvel har lagt seg.

Vince skal være i ferd med å slanke seg til den forestående begivenheten. Han har begynt å følge den såkalte Zone-dietten som også Jennifer er tilhenger av, og han har startet å trene.

- Han ser fantastisk ut, sier Jennifer, som har valgt Friends-kollega Courteney Cox som sin forlover.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer