- Kjæresten fikk nok etter én måned

Uheldige Jessica Simpson er singel igjen.

SLUTT: Den eneste gangen Jessica Simpson er blitt fotografert sammen med Billy Corgan var 11. desember i fjor da paret ble oppdaget ved en tilfeldighet, men bare én måned seinere er forholdet over.  Foto: All Over Press
SLUTT: Den eneste gangen Jessica Simpson er blitt fotografert sammen med Billy Corgan var 11. desember i fjor da paret ble oppdaget ved en tilfeldighet, men bare én måned seinere er forholdet over. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I desember ble Jessica Simpsons (29) forhold til Smashing Pumpkins-vokalisten Billy Corgan (42) avslørt. Men nå skal forholdet allerede være over, skriver Contactmusic.

Angivelig skal Corgan allerede ha sett seg lei på all oppmerksomheten det gir å være sammen med Simpson.

- Jessica elsket å tilbringe så mye tid både i studio og utenfor med Billy. Hun har dyp respekt for hans musikalske evner, og det har gitt henne enda sterkere følelser for ham, men de dater ikke, sier en kilde nær Jessica ifølge New York Daily News.
 
- Å date Jessica offentlig kan være intenst. Billy har et rolig, privat og musikkfokusert liv og den smaken av publisitet han fikk mens han var sammen med Jessica var en tankevekker for ham. Billy liker Jessica, men han vil holde forholdet på det musikalske, sier kilden.

Corgan skal dermed fortsatt hjelpe Jessica på hennes nye album.

Til tross for at Jessica ser ut til å være tilbake i toppform, mener venner av stjernen nå er langt mer avslappet i forhold til hvordan hun fremstilles.

- Jessica har virkelig blitt lei av å gjøre ting for andre mennesker. Hun bruker knapt sminke nå om dagen. Treningsprogrammet hennes er ikke spesielt strengt, og hun spiser akkurat det hun vil. Engang var hun en slave av hva folk tenke og sa om henne, men hennes tid med Billy har gjort henne mer voksen, mener kilden.
 
Etter bruddet med ektemannen Nick Lachey i 2005, har Jessica hatt et lengre forhold til NFL-stjernen Tony Romo, men er også blitt koblet til John Mayer og Gerard Butler.


Vi belønner gode kjendistips.Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Se, nå strutter Jessica