- Kjæresten fikk ikke overnatte

Wenche Myhre fikk hjelp av musiker-kjæresten i sin hyllest til Henning Kvitnes i «Hver gang vi møtes».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Folkekjære Wenche Myhre (68) er en av deltagerne i TV 2s «Hver gang vi møtes». Forrige lørdag ble hun rørt til tårer av de andre artistene og denne gangen er hun med på å hylle visesanger Henning Kvitnes.

Normalt er artistene borte fra sine kjære under innspillingen av musikkprogrammet, som foregår på Kjærnes gård i Våler. Men i sin Kvitnes-hyllest får Myhre hjelp fra kjæresten Anders Eljas (63) som er en annerkjent komponist, arrangør og akkompagnatør.

Se Wenche Myhre synge Henning Kvitnes' «Sånne som oss» i videoen over!

- Anders trekker sterke tråder når det gjelder mine arrangementer. Jeg hadde et ønske om at han skulle i hvert fall få være med på én sang. Jeg vil så gjerne se ham en gang der ute. Han fikk ikke overnatte eller noenting, bare komme ut og spille og så måtte han gå, sier Wenche Myhre til Seoghør.no og legger til at kjæresten var en naturlig samarbeidspartner til låten hun valgte.

FIKK EKSTERN HJELP: Wenche Myhre fikk hjelp av kjæresten Anders Eljas (på piano) da hun tolket Henning Kvitnes' «Sånne som oss» i «Hver gang vi møtes».  Foto: TV 2
FIKK EKSTERN HJELP: Wenche Myhre fikk hjelp av kjæresten Anders Eljas (på piano) da hun tolket Henning Kvitnes' «Sånne som oss» i «Hver gang vi møtes». Foto: TV 2 Vis mer

- Det var naturlig å gjøre det på «Sånne som oss», en stor, fin låt fra Henning. Det går litt på kjæresten din og da synes jeg at jeg måtte ha med Anders.

Paret er vant til å samarbeide og i fjor høst var de på turné med forestillingen «En aften med Wenche og Anders».

PAR I HJERTER OG PÅ SCENEN: Wenche og Anders har vært sammen siden 2000.
PAR I HJERTER OG PÅ SCENEN: Wenche og Anders har vært sammen siden 2000. Vis mer

Ønsket nye utfordringer

Ivar «Ravi» Johansen (39), Admiral P (33), Eva Weel Skram (30), Jørn Hoel (58), Henning Kvitnes (57) og Unni Wilhelmsen (44) er også med i denne sesongen av «Hver gang vi møtes».

- Den utfordringen å skulle synge deres låter, det var det som lokket meg i første omgang, har hun tidligere fortalt til Seoghør.no.

- Det at jeg ble med nå, handlet om at jeg hadde lyst på noe nytt, ikke til å titte tilbake. Jeg har lyst til å gå videre. Og jeg gledet meg til å bli kjent med unge, nye, spennende artister, har Myhre tidligere uttalt.

«Hver gang vi møtes» sendes på TV 2 lørdag kl. 20.00.

LES OGSÅ: - Plutselig er man gammel også henger det litt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer