Kjæresten fikk fri fra den røde løperen

Mariann Thomassens kjæreste snek seg inn på baksiden.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da musikkstjernen Mariann Thomassen (33) ankom Elles sommerfest i Oslo torsdag kveld, lot hun seg fotografere før hun spaserte nedover den røde løperen. Det ville ikke kjæresten, Jørgen El Fakiri, være med på. Han snek seg inn på baksiden.

- Han må få lov til å gjøre som han vil. Han stiller opp når han vil, og så får han fri når han vil ha fri. Det synes jeg er helt greit. Folk må få velge sitt eget løp, sier Thomassen til Seoghør.no.

Hun viste stolt fram gaven hun hadde fått fra kjæresten. På armen hadde hun to armbånd.

- Jeg har på meg armbånd som jeg har fått av de kjæreste jeg har i livet mitt, det er kjæresten min og mormor.

Som vanlig var artisten kledd i sterke farger, og skilte seg med det ut fra de fleste andre kjendisene som hadde tatt turen til den franske ambassaden. Men Thomassen sier hun ikke gjør det for å få oppmerksomhet.

- Jeg går ikke for å sjokkere, jeg går for det jeg føler meg vel i, sier hun til Seoghør.no.

Sommeren skal hun bruke på jobbing, før hun tar en kort ferie før det braker løs med Stjernekamp på NRK.

- Det blir full jobbing med DJ og låtskriving hele sommeren, så blir det ferie i to uker, så er det fullt kjør med Stjernekamp. Det blir veldig kjekt. Men det blir ingen reising, vi blir her i Oslo.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det blir helt jævlig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer