Gisele Bündchen og Tom Brady:

Kjæresten fikk barn med ekskjæresten sin

- Jeg følte at min verden hadde blitt snudd på hodet, sier Gisele i dag om babysjokket fra 2007.

SLAPP EN BOMBE: Bare to måneder etter at supermodell Gisele Bündchen og den amerikanske fotballspilleren Tom Brady (bildet t.v.) hadde innledet et romantisk forhold, kom nyheten som snudde alt på hodet. Han ventet barn med ekskjæresten, Bridget Moynahan (t.h.). Foto: NTB scanpix
SLAPP EN BOMBE: Bare to måneder etter at supermodell Gisele Bündchen og den amerikanske fotballspilleren Tom Brady (bildet t.v.) hadde innledet et romantisk forhold, kom nyheten som snudde alt på hodet. Han ventet barn med ekskjæresten, Bridget Moynahan (t.h.). Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne måneden gir supermodell Gisele Bündchen (38) ut memoarer fra sitt liv, hvor hun blant annet forteller om kampene hun har kjempet mentalt.

Bündchen, som er gift med Tom Brady (41) og har barna Vivian (5) og Benjamin (8), deler også oppsiktsvekkende detaljer rundt forholdet til ektemannen.

Selv om paret snart kan feire ti års bryllupsdag, kommer det i boka fram at de to opplevde en brutal knekk i forholdets spede begynnelse i 2007.

- To måneder inn i forholdet fortalte Tom meg at ekskjæresten hans var gravid. Neste dag var nyheten overalt, og jeg følte at min verden hadde blitt snudd på hodet, heter det i selvbiografien «Lessons: My Path to a Meaningful Life», ifølge New York Post.

ETTER BABYSJOKKET: Tom Brady og Gisele Bündchen sammen på Met-gallaen i New York i 2008, året før de giftet seg - og året etter at han fikk barn med eksen sin. Foto: NTB scanpix
ETTER BABYSJOKKET: Tom Brady og Gisele Bündchen sammen på Met-gallaen i New York i 2008, året før de giftet seg - og året etter at han fikk barn med eksen sin. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Vanskelig

Tom Brady og ekskjæresten, skuespiller Bridget Moynahan (47), gikk hver til sitt kort tid før førstnevnte møtte Bündchen. Selv om Brady og Moynahan hadde avsluttet forholdet, ble det bestemt å beholde barnet, hvorpå 47-åringen fødte sønnen John Edward (11) i august 2007.

Nyheten vakte - kanskje ikke overraskende - stor oppsikt internasjonalt.

VAR KJÆRESTER: Tom Brady og Bridget Moynahan fikk en sønn etter at de hadde gått fra hverandre. Her er de to i juli 2004. Foto: NTB Scanpix
VAR KJÆRESTER: Tom Brady og Bridget Moynahan fikk en sønn etter at de hadde gått fra hverandre. Her er de to i juli 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var ikke den ideelle situasjonen for noen av oss. Det finnes ingen bruksanvisning som kan forberede deg på noe slikt, sier supermodellen til People, og fortsetter:

- Men jeg er enormt takknemlig overfor Bridget. Jeg vet at det var vanskelig, og selv kan jeg ikke se for meg et liv uten Jack. Jeg kaller ham mitt bonusbarn.

Moynahan, som selv har funnet lykken på ny og giftet seg med forretningsmannen Andrew Frankel i 2015, har også gitt uttrykk for takknemlighet.

- Min sønn har to kjærlige foreldre og en utvidet familie, enten det gjelder søskenbarn, stemødre eller andre. Min sønn er omgitt av kjærlighet, sa skuespilleren til More magazine in 2011.

- Maktesløs

Bündchen regnes som en av verdens mest suksessrike supermodeller, og har blant annet jobbet med kjente merkevarer som Valentino, Bvlgari, Tommy Hilfiger, Versace, Christian Dior og Victoria's Secret.

I selvbiografien kommer det imidlertid fram at ikke alt er like vakkert som det kan framstå på glanset papir.

Da karrieren til Gisele for 15 år siden skjøt fart, opplevde supermodellen nemlig sitt første panikkanfall.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Hendelsen skjedde under en flytur, noe som førte til at hun i seinere tid utviklet en frykt for tunneler, heiser og trange rom.

- Jeg følte meg maktesløs. Verdenen din blir mindre og mindre, og du kan ikke puste. Det er den verste følelsen jeg noen gang har hatt, skriver hun.

Forholdet til Leonardo DiCaprio

38-åringen søkte profesjonell hjelp, men ønsket ikke å ty til medikamenter for å klare seg. Hun valgte derfor å endre på både kostholdet og drikkevanene sine, og begynte med yoga og meditasjon.

Samtidig så supermodellen seg nødt til å revurdere forholdet hun på den tiden hadde til skuespillerstjernen Leonardo DiCaprio (43), noe som førte til at de i 2005 valgte å gå hver til sitt etter fem år.

- LÆRTE MYE: Leonardo DiCaprio og Gisele Bündchen var et yndet objekt i pressen da de to var kjærester. Duoen gikk hver til sitt i 2005. Her på Oscar-utdelingen i februar det året. Foto: NTB Scanpix
- LÆRTE MYE: Leonardo DiCaprio og Gisele Bündchen var et yndet objekt i pressen da de to var kjærester. Duoen gikk hver til sitt i 2005. Her på Oscar-utdelingen i februar det året. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I dag er det ingen vonde følelser mellom de to ekskjærestene, og Bündchen mener forholdet deres lærte henne mye.

- Alle som kommer inn i våre liv viser oss noe om oss selv, og jeg tror jeg lærte mye av forholdet med ham. Jeg hedrer ham for det han var, skriver hun i boka.

LES OGSÅ: - Jeg driter i pengene ved det hele

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer