Gisele Bündchen og Tom Brady:

Kjæresten fikk barn med ekskjæresten sin

- Jeg følte at min verden hadde blitt snudd på hodet, sier Gisele i dag om babysjokket fra 2007.

SLAPP EN BOMBE: Bare to måneder etter at supermodell Gisele Bündchen og den amerikanske fotballspilleren Tom Brady (bildet t.v.) hadde innledet et romantisk forhold, kom nyheten som snudde alt på hodet. Han ventet barn med ekskjæresten, Bridget Moynahan (t.h.). Foto: NTB scanpix
SLAPP EN BOMBE: Bare to måneder etter at supermodell Gisele Bündchen og den amerikanske fotballspilleren Tom Brady (bildet t.v.) hadde innledet et romantisk forhold, kom nyheten som snudde alt på hodet. Han ventet barn med ekskjæresten, Bridget Moynahan (t.h.). Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne måneden gir supermodell Gisele Bündchen (38) ut memoarer fra sitt liv, hvor hun blant annet forteller om kampene hun har kjempet mentalt.

Bündchen, som er gift med Tom Brady (41) og har barna Vivian (5) og Benjamin (8), deler også oppsiktsvekkende detaljer rundt forholdet til ektemannen.

Selv om paret snart kan feire ti års bryllupsdag, kommer det i boka fram at de to opplevde en brutal knekk i forholdets spede begynnelse i 2007.

- To måneder inn i forholdet fortalte Tom meg at ekskjæresten hans var gravid. Neste dag var nyheten overalt, og jeg følte at min verden hadde blitt snudd på hodet, heter det i selvbiografien «Lessons: My Path to a Meaningful Life», ifølge New York Post.

- Vanskelig

Tom Brady og ekskjæresten, skuespiller Bridget Moynahan (47), gikk hver til sitt kort tid før førstnevnte møtte Bündchen. Selv om Brady og Moynahan hadde avsluttet forholdet, ble det bestemt å beholde barnet, hvorpå 47-åringen fødte sønnen John Edward (11) i august 2007.

Nyheten vakte - kanskje ikke overraskende - stor oppsikt internasjonalt.

- Det var ikke den ideelle situasjonen for noen av oss. Det finnes ingen bruksanvisning som kan forberede deg på noe slikt, sier supermodellen til People, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer