Kjæresten fikk 30 minutter alene med Bjørgen

Marit Bjørgens samboer får lov til det Rachel Nordtømme blir nektet.

FIKK PRATET: Fred Børre Lundberg fikk en drøy halvtime sammen med skidronning og samboer Marit Bjørgen søndag. Her er de avbildet ved en seinere anledning. Foto: SCANPIX
FIKK PRATET: Fred Børre Lundberg fikk en drøy halvtime sammen med skidronning og samboer Marit Bjørgen søndag. Her er de avbildet ved en seinere anledning. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Kjæresten til langrennsstjernen Petter Northug jr. (24), Rachel Nordtømme (21), avslørte forrige uke at hun ikke har sett sin kjære på en måned.   

Da 21-åringen besøkte Morgenshowet på radiokanalen NRJ fortalte 21-åringen nemlig at Northug er i en VM-boble og ikke lar seg snakke til.

- Hadde det vært sånn resten av året, tror jeg ikke det hadde gått så bra, for å si det sånn. Jeg har jo ikke lov å besøke han på hotellet, og han har ikke lyst på besøk heller, sa hun den gang til NRJ. 


Northug jr. har så langt i mesterskapet tatt ett gull. Marit Bjørgen har tatt tre. Under mandagens medaljeseremoni på NRK 1 avslørte Bjørgens samboer, Fred Børre Lundberg, at han tross det - i motsetning til Nordtømme - har fått møte kjæresten midt i alt styret.

- Jeg var så heldig at jeg fikk en halvtime med henne søndag, fra cirka åtte til halv ni. Da fikk vi pratet litt, og det var veldig hyggelig, sier han til NRK.

I det samme intervjuet legger ikke Lundberg skjul på at mediepresset er stort rundt Bjørgen, og at hun lett kan bli sliten - av det som skjer utenfor sporet.

- Det tar på. Det er mye som skjer i løpet av en dag, man blir kastet hit og dit, og det er mye som følger med det. Og det er nok det som brenner mest krutt over tid, mener han.

Da sendingen ble avsluttet fikk han spørsmål fra NRK om han nå skulle se Marit igjen, men da svarte han at han nok ikke fikk sett henne før søndag.

Til Dagbladet har Bjørgen fortalt at hun er meget glad for støtten hun får av samboeren sin. Lundberg er selv tidligere OL-mester i kombinert.

- Han er utrolig viktig for meg. Han forstår hva jeg driver med og hva det kreves av innsats for å oppnå de målene jeg har. Han er en fantastisk støtte og en trygg havn. Overfor ham slipper jeg å forklare alt mulig. Han trenger ikke det for å forstå meg, har hun uttalt til Dagbladet.

I tirsdagens VG forteller Lundberg, som er pappa til en gutt på ti år fra et tidligere forhold, at Bjørgen har god kjemi med den yngre delen av befolkningen.

- Hun er flink med barn, mener han ifølge VG.

I intervjuet med NRJ, sa Rachel Nordtømme at hun dog snakket med Northug - men altså ikke ansikt til ansikt.

-  Vi snakker på telefon, men det er kjedelige samtaler det og, fortalte hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Svenskene drømmer om Marits kropp