- Kjæresten er vant til at jeg reiser mye

Avstandsforhold venter for Alejandro Fuentes.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Alejandro Fuentes (24) er til høsten en av ti deltagere i NRK-programmet «Stjernekamp». Det betyr at han må reise fra kjæresten Christina Kobbeltvedt, og belage seg på et lite avstandsforhold. Paret er bosatt i Kristiansand.

- Det skal gå fint det, hun er vant til at jeg reiser mye, så det takler hun fint, og det samme gjør jeg, sier Fuentes til Seoghør.no.

Fuentes tvinges ut av komfortsonen når han skal vise seg fram på direktesendt TV i stilarter han vanligvis ikke kjenner mye til.

- Når det gjelder opera og folkemusikk må jeg ut av komfortsonen. Opera gruer jeg meg veldig til, jeg vet ikke hvordan jeg skal takle det. Jeg må snakke litt med Rein Alexander, og få noen tips av ham. Men jeg skal gi alt selv om jeg ikke kan det. Men konseptet her gjør jo at folk vil se det, så det blir sikkert veldig moro å se på, sier han.

Artisten slo gjennom etter å ha blitt nummer tre i «Idol» i 2005. Nå venter en ny sangkonkurranse for Alejandro.

- Det blir jo ett steg videre. Men nå er det jo ordentlige artister som er med, og ikke bare unge folk. Det blir kanskje litt mer spennende. Jeg kjenner den samme magefølelsen jeg hadde i «Idol», sier han til Seoghør.no.


Disse skal være med i «Stjernekamp»:

Tor Endresen
Sisi
Mariann Thomassen
Jenny Jenssen
Alejandro Fuentes
Anneli Drecker
Rein Alexander
Tuva Syvertsen
Nico D
Rita Eriksen

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - TV er et utstillingsvindu jeg trenger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer