UTRO: Kate Moss nye kjæreste Jamie Hince klinte med en annen kvinne på et utested i London i helga. Foto: All Over Press
UTRO: Kate Moss nye kjæreste Jamie Hince klinte med en annen kvinne på et utested i London i helga. Foto: All Over PressVis mer

Kjæresten er utro

Selv om han dater en supermodell, klarte ikke The Kills-rockeren å holde fingrene fra fatet.

SEHER.NO: Da Kate Moss (33) endelig klarte å kutte forholdet med narko-Pete Doherty (28) var det nok mange som pustet lettet ut.

Brudd er alltid tøffe, så gleden var stor da hun ikke lenge etter fant lykken med "The Kills"-gitaristen Jamie Hince (34).

Nå ser det derimot ut som om også dette forholdet henger i en tynn tråd.

I helgen ble nemlig Jamie observert på den hippe nattklubben Punk i London hvor han lidenskapelig kysset en annen kvinne ved navn Louisa, melder Mirror.co.uk.

- Louisa så ut som Kate bakfra. Hun så utrolig sexy ut i svarte tights, en hvit t-skjorte og svart skinnjakke, forteller en kilde til nettstedet.

Først prøvde blondinen seg på rockeren tidligere på kvelden, og da hun så at Jamie lå henslengt på en sofa og snakket med en brunette prøvde hun seg igjen. Louisa som er make-up artist kom opp bak ham, lente seg over ham og satte inn støtet.

Denne gangen så det ikke ut til at Jamie hadde noen ting i mot litt ekstra oppmerksomhet.

- Jamie var veldig beruset og han hadde hendene sine i håret hennes mens de kysset. De holdt vel på i cirka to minutter og det var ganske intenst, sier kilden.

Moss har tidligere hevdet at hun og Jamie allerede har forlovet seg, men det blir neppe noe bryllup med det første nå.

LES HER: Moss tryglet om dop