SAMME STIL: Datteren Frances forlovede har akkurat samme stil som hennes avdøde pappa. Foto: PacificCoastNews/All Over Press
SAMME STIL: Datteren Frances forlovede har akkurat samme stil som hennes avdøde pappa. Foto: PacificCoastNews/All Over PressVis mer

Kjæresten er prikk lik faren

Frances Bean har falt for en kopi av sin avdøde rockepappa Kurt Cobain.

SEOGHØR.NO: Likheten er slående mellom Frances Bean Cobains (21) forlovede, Isaiah Silva, og hennes avdøde pappa Kurt Cobian.

Da hun ankom den hippe musikkfestivalen Cochella i California i helgen var det tydelig at hun har arvet både pappas grønsjstil og musikkinteresse - og funnet sin likesinnede i vokalistkjæresten Isaiah, som er prikk lik den tidligere Nirvana-vokalisten.

Frances er datteren av skandaleparet Courtney Love (49) og Kurt Cobian. Begge levde et utagerende liv med mye dop og alkohol, men gjorde et forsøk på å endre livsstilen da lille Frances kom til verden i 1992.

VANSKELIG BARNDOM: Frances ble født inn i en rockefamilie hvor begge foreldrene slet med dop-avhengighet, hun har aldri lagt skjul på at det var en vanskelig barndom.  Foto: (c) Marcel Noecker/dpa/Corbis/Al
VANSKELIG BARNDOM: Frances ble født inn i en rockefamilie hvor begge foreldrene slet med dop-avhengighet, hun har aldri lagt skjul på at det var en vanskelig barndom. Foto: (c) Marcel Noecker/dpa/Corbis/Al Vis mer

Kurt Cobain la seg blant inn på avvenningsklinikk for å få livet på rett kjøl, men det skulle ikke holde – to år senere endte han sitt eget liv.

Etter at moren tok overdose på piller i 2003 overtok besteforeldrene omsorgen for Frances, og i 2009 ble det rettslig bestemt at Courntey ikke fikk ha direkte kontakt med datteren.

Forholdet mellom mor og datter har i lang tid vært svært anstrengt, og de siste årene har de kun hatt sporadisk kontakt via internett.

Men i fjor så det ut som at Frances var i ferd med å tilgi moren og gi henne en ny sjanse til å bli en del av livet sitt igjen.

- Jeg har det veldig bra med datteren min nå. Vi sender hverandre mail og meldinger på Twitter, sa Courtney i et intervju med radioverten Howard Stern.

Datteren arvet faren da hun fylte 18 og kjøpte kort tid senere et fasjonabelt hus i Hollywood Hills.

LES OGSÅ: Se, som hun likner på pappa!