DUMPER IKKE ODDBJØRN: Lene Egeli klamrer seg fast til både missetittelen og kjæresten. Foto: Per Ervland
DUMPER IKKE ODDBJØRN: Lene Egeli klamrer seg fast til både missetittelen og kjæresten. Foto: Per ErvlandVis mer

Kjæresten er ingen miss

- Vi vet godt hvor vi har hverandre, sier Frøken Norge.

SEHER.NO: Søndag ble Lene Egeli (21) fra Stavanger kåret til Frøken Norge 2008. Blant de første til å gratulere henne med missetittelen var kjæresten Oddbjørn Vistnes (21).

- Alle disse ukene har dreid seg om denne dagen, og jeg har backet opp Lene så godt jeg har kunnet, fortalte den stolte kjæresten til Seher.no etter finalen.

- Jeg er kjempestolt, Lene er en fantastisk jente med masse empati for andre mennesker, og hun fortjener dette mest av alle!

Og Lene tror ikke kjæresten frykter at hun skal dumpe ham nå som hun er blitt rikskjendis.

- Det tror jeg ikke han frykter i det hele tatt. Vi har vært sammen såpass lenge og vi er trygge på hverandre og vet godt hvor vi har hverandre, så jeg tror ikke det skal være noen fare, forteller Lene til Seher.no.

Lene ble først kjent for det norske folk da hun kom på andreplass i Top Model på TV3. Og Lene innrømmer at hun var redd for å bli kjent som den evige toer.

- For å være ærlig – ja. I "Top Model" var jeg veldig fornøyd med å komme på andreplass og jeg fikk være der hele veien og oppleve veldig mye. Det var en helt utrolig opplevelse. Men her i Frøken Norge så hadde jeg så utrolig lyst til å vinne, for den som vinner er den som får oppleve alt, og kommer man på andreplass går man glipp av alt det kjekke. Så jeg må si jeg hadde veldig lyst til å vinne, forteller en strålende fornøyd Lene.

For den nykronede missen venter deltagelse i både Miss World og Miss Universe. Men både Lene og missegeneral Geir Hamnes tror Miss World er den konkurransen som passer Lene best.

- Kommer hun først blant de topp 15 kan alt skje, mener Hamnes.
Og Lene har absolutt ambisjoner om å nå langt:

Jeg synes det er på tide at vi får en ny topplassering og jeg skal virkelig gi alt for å få det til, sier skjønnheten fra Stavanger.

Se videointervjuer med Lene Egeli og missegeneral Geir Hamnes her:

[obj:media:6376][obj:media:6375]LES OGSÅ: Trafficking er helt grusomt