Kjæresten er endelig skilt

Nå kan stjerneparet kan endelig nyte kjærligheten...

ENDELIG SKILT: Jessica Simpsons kjæreste, Eric Johnson, er nå skilt fra sin kone, Keri.  Foto: All Over Press
ENDELIG SKILT: Jessica Simpsons kjæreste, Eric Johnson, er nå skilt fra sin kone, Keri. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Jessica Simpson (30) stråler av lykke om dagen, mye takket være forholdet til tidligere NFL-stjerne Eric Johnson (30).

«Irresistible»- sangerinnen, som har vært svært uheldig med kjærligheten de siste årene, kunne nylig avsløre at hun aldri har følt seg bedre enn nå, og at Johnson er mannen i hennes liv.

- Jeg har møtt verdens mest fantastiske mann. Jeg er så heldig!, skrev Simpson på sin Twitter-side i september.

Paret, som møttes i sommer, skal ha forelsket seg ved første øyekast, til tross for at Johnson fortsatt var juridisk gift med kona Keri.

At Johnson fortsatt var «gift» gjorde imidlertid mange svært skeptiske til forholdet, og flere mente at NFL-stjernen kun var ute etter pengene til Jessica.

Nå har imidlertid skilsmisseprosessen mellom Johnson og eksen Keri blitt fullført, og idrettsstjernen, som har vært separert fra Keri siden oktober 2009, kan nyte tiden som «fri mann» igjen, skriver People.

Dermed ser det ut til at alt går Jessica og Erics vei, og ifølge kilder National Enquirer tidligere har snakket med, drømmer de nå om å få baby.

- Det ser ut som babydrømmen hennes er i ferd med å bli virkelighet. Hun er dypt forelsket i Eric, så de prøver å få en baby, har en kilde nær paret uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901


LES OGSÅ: - Vil ikke lenger være en perfekt Barbie