NYTT PAR: Ronnie Wood og Ana Araujo. Foto: All Over Press
NYTT PAR: Ronnie Wood og Ana Araujo. Foto: All Over PressVis mer

Kjæresten er 33 år yngre

Og hennes far synes det er helt greit at de dater...

SEHER.NO: Mange fedre ville naturlig nok blitt litt engstelig om deres datter datet en fyr som er eldre enn seg selv. Og med tanke på rockeren Ronnie Woods (63) rykte, burde man kanskje være dobbelt så engstelig.

Det er derimot ikke tilfellet med Woods nye kjæreste. Rolling Stones-gitaristen, som tidligere har vært sammen med 41 år yngre Ekaterina Ivanova og 36 år yngre Hannah Kamelmacher, har nå fått aldersforskjellen ned til «kun» 33 år.

Wood har nemlig blitt sammen med brasilianske Ana Araujo. Og hennes far Manuel Pinto, som kun er 57 år, seks år yngre enn Wood, er like glad.

- Min datter Ana er intelligent nok til å ta hennes egne avgjørelser. Hvis hun ønsker å gå ut med, og til og med gifte seg med Ron Wood, kommer jeg og min familie til å støtte henne. Det gjør ingenting at han er eldre enn meg, sier Pinto ifølge Daily Mail.

Avisen skriver at Anas far vet om rockestjernens rykte når det kommer til alkohol og narkotika. Han vet også om at Wood fikk en politiadvarsel etter at han barket sammen med sin ekskjæreste Ivanova.

Araujo flyttet til London for åtte år siden, og skulle egentlig kommet hjem i januar, men ombestemte seg etter å ha møtt Wood.

Manuel Pinto holdt ifølge den britiske avisen opp et bilde fra et magasin, der Ronnie og Ana var arm i arm.

- Vi håper vi får møte ham en dag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi kunne ha drept hverandre