Caroline Flack

Kjæresten bryter tausheten etter dødsfallet

- Jeg skal forsøke å gjøre deg stolt hver dag.

GIKK BORT: Caroline Flack gikk bort lørdag. Nå bryter kjæresten tausheten. Foto: NTB Scanpix
GIKK BORT: Caroline Flack gikk bort lørdag. Nå bryter kjæresten tausheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld kom den tragiske nyheten om at den britiske programlederen Caroline Flack er død, bare 40 år gammel.

Familien bekreftet dødsfallet bare kort tid seinere. Samtidig gikk en advokat for familien ut med at stjerna hadde tatt sitt eget liv.

Flack ble funnet død i sin egen leilighet i London, og dødsbudskapet skapte naturligvis mange reaksjoner i sosiale medier.

Nå, søndag morgen, bryter også kjæresten, Lewis Burton (27), tausheten.

«Hjertet mitt er knust, vi hadde noe spesielt», skriver han innledningsvis til et bilde av seg selv og Flack.

- Elsker deg

«Jeg har ikke ord, jeg har det så vondt. Jeg savner deg så fælt og jeg vet du følte deg trygg med meg. Du sa alltid at «jeg tenker ikke på noe annet når jeg er med deg». Jeg fikk ikke lov til å være der denne gangen og jeg stilte spørsmål», fortsetter han.

Videre skriver Burton at han vil være kjærestens stemme i framtida og at han lover henne å stille alle spørsmål som hun lurte på.

«Jeg vil få svarene. Ingenting vil bringe deg tilbake, men jeg skal forsøke å gjøre deg stolt hver dag. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte», avslutter han.

Det siste livstegnet fra 40-åringen var et innlegg hun delte med sine 2,3 millioner følgere på Instagram fredag. På bildene ser man Flack sammen med en hund, og til bildet delte hun en emoji av et rødt hjerte.

DØD: Den britiske TV-personligheten ble lørdag funnet død i leiligheten sin i London. Video: Scanpix Vis mer

Flacks tv-karriere begynte innen skuespill, da hun fikk en rolle i den britiske humorserien «Bo' Selecta!» - før hun sikret seg programlederjobben i «Big Brothers Big Mouth». Hun har også ledet «I'm a Celebrity ... Get Me Out of Here NOW», i tillegg til «Love Island UK».

I 2014 vant hun den britiske versjonen av «Skal vi danse», «Stictly Come Dancing», med Pasha Kovalev.

Tv-personligheten ble i midten av desember arrestert og siktet for vold etter en hendelse i sitt eget hjem. Da hun trakk seg fra programlederrolen i «Love Island» som følge av voldstiltalen tidligere i år, tok Laura Whitmore (34) over.

I sorg

Etter at dødsfallet ble kjent, har flere kjendiser tatt til sosiale medier.

«Ord er er mektigere enn du tror... Aldri glem å fortelle dine kjære at du elsker dem. For en spesiell person Caroline Flack var. Hun lyste opp alle rom fordi hun skinte så sterkt. Å si at jeg er lei meg over tapet av henne er ikke nok. Det var en ære å ha kjent deg og kalle deg min venn. Jeg kan ikke engang tro at jeg skriver dette», skriver Kelly Osbourne på Instagram.

«Hun var en morsom, snill, vakker person, elsket alltid å se henne. Så urettferdig at dette har skjedd. La oss be for at vi lærer av dette, og husker å være litt snillere med mennesker når de er nede», skriver komiker Jack Whitehall på Twitter.

«Caroline var en morsom, lys og gnistrende person, og hele verdenen hennes raste nylig - både profesjonelt og personlig. Hun sa til meg at det har vært den vanskeligste tida i livet hennes, og sleit åpenbart med å tape alt hun hadde kjært. Dette er så triste, forferdelige nyheter», skriver Piers Morgan - som jobbet med Flack i kanalen ITV - på sin Twitter-profil.

LES OGSÅ: Ny kjæreste etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer