Kjæresten blir Britneys verge

Manageren Jason Trawick får full kontroll over popstjernens liv og formue.

KJÆRESTE, MANAGER OG VERGE: Jason Trawick har nå full styring over Britney Spears' liv, etter at hennes far har sagt seg villig til å dele vergeretten med ham. Foto: All Over Press
KJÆRESTE, MANAGER OG VERGE: Jason Trawick har nå full styring over Britney Spears' liv, etter at hennes far har sagt seg villig til å dele vergeretten med ham. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Helt siden hun ble innlagt på psykiatrisk sykehus i 2008, har Britney Spears' pappa Jamie vært oppnevnt som hennes verge, og hatt kontroll over hennes store formue og alle juridiske avgjørelser i hennes liv.

Etter at Britney (30) forlovet seg med sin manager Jason Trawick har pappa Jamie sagt seg villig til å dele vergeretten med sin kommende svigersønn, ifølge People.

Dermed får Jason full kontroll både over superstjernen Britneys profesjonelle karriere og hennes eksisterende formue.

En kilde nær Spears sier til People at Spears har stor personlig frihet, til tross for at hun er umyndiggjort.

Selv om det er svært uvanlig at en verge gifter seg med den han eller hun styrer over, tror mange ordningen er en konsekvens av at bryllupet nærmer seg.

- Dette er nok et kompromiss mellom Britney, hennes far og Trawick for å få en god start på ekteskapet. Britneys kommende ektemann må selvsagt ha et ord med i laget når det gjelder hennes liv, sier samlivsadvokaten Jeffrey S. Cohen til People.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Britney overtar Nicoles jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer