Khloé Kardashian:

Kjæresten avslørte sin reaksjon på Khloes babynyhet

Tristan Thompson klarer ikke holde lovordene tilbake.

BLIR FORELDRE: Tristan Thompson og Khloé Kardashian får et kanonår i 2018. De skal nemlig bli foreldre. Etter flere måneder med ville spekulasjoner bekreftet Kardashian endelig nyheten fansen har ventet på. Foto: Splash News, NTB scanpix
BLIR FORELDRE: Tristan Thompson og Khloé Kardashian får et kanonår i 2018. De skal nemlig bli foreldre. Etter flere måneder med ville spekulasjoner bekreftet Kardashian endelig nyheten fansen har ventet på. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): «Kjære, du ser bedre ut nå».

Det forteller basketballspilleren Tristan Thompson (26) til sin utkårede, Khloé Kardashian (33), etter at hun i natt norsk tid annonserte graviditeten sin. Etter flere måneder med ville spekulasjoner om stjernens angivelige, kommende barn, tok hun endelig bladet fra munnen på Instagram i natt.

Selv om den vordende moren er ekstremt stolt og får mye av oppmerksomheten i de kommende ukene, er det ikke til å stikke under stol at også far er ekstremt stolt.

Stolt far

I en kommentar under hans utkåredes bilde på Instagram, legger han ikke skjul på at han har det bra, ifølge People.

«Min kjære, tusen takk for at jeg har fått være med på denne reisen i livet og at vi får dele dette øyeblikket. Det er noe jeg alltid vil verdsette», skriver han stolt.

❥The day I met you, my life changed. Thank you my love!❥

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Kommentaren har fått tusenvis av likerklikk, men må sole seg i glansen av Khloés seks millioner likerklikk og hundre tusenvis av kommentarer på det første innlegget. Ifølge People er det en sønn paret nå venter, og termindatoen skal angivelig være allerede tidlig i 2018.

Det er derimot ikke første gang basketspilleren kan glede seg over å ønske et barn velkommen til verden. Han har fra et tidligere forhold sønnen Prince Oliver, som er ett år. Thompson fikk sønnen sammen med sin ekskjæreste, Jordan Craig.

Kardashian og Thompson begynte å date for ett år siden, og allerede i april avslørte Kardashian at hun hadde ønsker om å stifte familie med basketballstjerna.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før, fortalte hun til US magazine, ifølge E! News.

HEMMELIGHET: Khloe Kardashian og Tristan Thompson kunne endelige dele nyheten om at de venter sitt første barn sammen. Foto: Splash News, NTB scanpix
HEMMELIGHET: Khloe Kardashian og Tristan Thompson kunne endelige dele nyheten om at de venter sitt første barn sammen. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

Det er ikke sjeldent at Kardashian-familien skaper overskrifter i internasjonale medier, og de siste månedene har ryktene om at tre av søstrene, Kim, venter barn samtidig skapt furore. Ryktene viste seg derimot å stemme, og på nyåret får hun en liten jente.

Om Kylie Jenner blir mor i februar, slik flere kilder har hevdet i flere måneder, er derimot fortsatt usikkert. Hun har ikke bekreftet noe ennå.

Gratulasjoner på løpende bånd

Helt konkret er Khloés bilde likt 6,2 millioner ganger og kommentert 339 700 ganger i skrivende stund. Det er ikke fullt så mye som da Beyoncé annonserte sin graviditet, men fortsatt en imponerende sum med oppmerksomhet rundt realitystjernen.

Hollywood gleder seg på Khloes vegne. Vis mer

«Min største drøm har gått i oppfyllelse. Vi skal få et barn! Jeg har ventet og undret, men Gud har hatt en plan hele tiden. Han visste hva han gjorde. Jeg måtte bare stole på ham og smøre meg med tålmodighet», åpnet Khloé innlegget på Instagram.

Bildet viser stjernens mage, som både hun og Thompson holder rundt. Fra fjern og nær har gratulasjonene strømmet inn til de kommende foreldrene.

Supermodell Bella Hadid (21), som for øvrig også er en god venn av Kardashian-Jenner-klanen, er en av de første til å sende sine lykkønskninger til 33-åringen.

SKJULTE MAGEN: Khloé har lenge forsøkt å skjule babymagen, men valgte nå endelig å vise den frem. Foto: Splash News, NTB scanpix
SKJULTE MAGEN: Khloé har lenge forsøkt å skjule babymagen, men valgte nå endelig å vise den frem. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

- Jeg er fullstendig i tårer Khloé. Jeg er så glad for deg og du kommer til å bli den beste moren, skriver hun.

Da Khloé bekreftet ryktene, skrev hun at hun var overlykkelig. Det legger hun imidlertid ikke skjul på overfor Bella heller.

- Tusen takk pene deg. Elsker deg. Jeg kan fremdeles ikke tro det, skriver hun tilbake.

Instagram-bildet har i skrivende stunt allerede blitt likt over seks millioner ganger, og kommentarene renner inn i kommentarfeltet.

Den britiske artisten Cheryl Cole​ (34) ble selv mor for første gang tidligere i år og i tillegg til å glede seg på 33-åringens vegne, forteller hun henne hvilken glede hun har i vente.

- Khloé! For noen fantastiske nyheter. Jeg kunne ikke vært gladere for deg. Din vakre sjel. Du er i ferd med å få den beste og mest dyrebare tiden av livet ditt. Og du fortjener det fullt og helt. Gratulerer mamma. Ønsker deg en frisk graviditet og for en fantastisk måte å starte det nye året på, skriver hun.

LES OGSÅ: - Jeg er fullstendig i tårer