Kjæresten avslørt på dating-nettside

TV-stjernens nye flamme flørtet med andre kvinner helt til forholdet hans ble filmet av kameraene.

REALITYFRUE: I TV-serien «Real Housewives of Beverly Hills» følger kameraene dagliglivet til seks ekte Hollywood-fruer, blant dem Kim Richards (nr. to fra høyre). Foto: TV3
REALITYFRUE: I TV-serien «Real Housewives of Beverly Hills» følger kameraene dagliglivet til seks ekte Hollywood-fruer, blant dem Kim Richards (nr. to fra høyre). Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Amerikaneren Ken Blumenfeld har blitt kastet inn i rampelyset, etter at TV-stjernen Kim Richards i forrige uke presenterte ham som sin nye kjæreste i realityserien «Real Housewives of Beverly Hills».

Nå hevder imidlerlitid nettsiden Radaronline.com at Blumenfeld ikke er like søt og uskyldig som det Kim ga inntrykk av på TV.

Ifølge nettstedet har nemlig Blumenfeld en aktiv profil på sjekke-nettstedet Match. com, som han har brukt til å kontakte single kvinner.

Selv om han skal ha datet Richards i hemmelighet i flere måneder, har han ifølge Radaronline.com vært aktiv på sjekkesiden helt fram til for tre uker siden, da han første gang dukket opp i realityserien.

Serien sendes i Norge på TV3.

Kim Richards skal i serien ha avslørt at hun planlegger å flytte sammen med Ken, noe som skal ha fått hennes søster til å bryte sammen i tårer.

Foreløpig er det imidlertid ikke kjent om planene fortsatt vil bli gjennomført, når hun blir kjent med kjærestens hemmelige internett-sjekking...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun giftet seg med meg fordi jeg var «Frasier»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer