ARRESTERT: Henry Beckwith ble søndag morgen arrestert etter å ha blitt tatt med kokain. Foto: Stella Pictures
ARRESTERT: Henry Beckwith ble søndag morgen arrestert etter å ha blitt tatt med kokain. Foto: Stella PicturesVis mer

Kjæresten arrestert etter kokain-raid

Lagt i håndjern og satt i fengsel...

SEHER.NO: Kjæresten til den tidligere "Spice Girls"-artisten Geri Halliwell (37), milliardærarvingen Henry Beckwith, ble lørdag arrestert etter å ha forlatt en nattklubb i London sammen med en kvinne.

31-åringen som ryktes å være forlovet med Halliwell ble lagt i håndjern, og tatt med til politistasjonen i Chelsea der han innrømmet besittelse av det narkotiske stoffet kokain.

- Beckwith er en av stamgjestene her og festet til de sene nattetimer. Han ble observert mens han gikk rundt hjørnet, og der ble han stoppet av politiet, sier en kilde ved klubben Raffles ifølge Sunday Mirror.

- Raffles har et strengt syn på narkotika, og alle som blir tatt med stoffer på seg blir utestengt fra nattklubben. Jeg er sikker på at Geri ikke ble glad for å høre at han har blitt arrestert for narkotika.

Den private nattklubben skal være en av favorittstedene til Beckwith og Geri, som ble sammen for litt under et år siden. For ikke lenge siden ble de observert under et besøk i en kirke, og det var der forlovelsesryktene startet.

Beckwith og Halliwell ble sammen i april i fjor. Geri var tidligere forlovet med italienske Fabrizio Politi.

- En mengde hvitt pulver ble funnet på en mann i Paulton Square og han ble arrestert med mistanke om besittelse av et narkotisk stoff av klasse A, sa en talsperson ved politikammeret til Sunday Mirror.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skal Geri gifte seg?