Kjæresten (23) kollapset av dødsbudskapet

Paul Walker og Jasmine Pilchard-Gosnell hadde vært sammen i syv år.

SEOGHØR.NO: Forrige helg omkom skuespiller Paul Walker (40) i en bilulykke i Santa Clarita i Los Angeles.

Siden dødsbudskapet har hele verden sørget over tapet av den talentfulle «The Fast and The Furious»-stjernen, men tøffest har det nok vært for 40-åringens nærmeste familie.

Walker var kjæreste med den 17 år yngre jenta Jasmine Pilchard-Gosnell (23), som han ble sammen med da hun bare var 16. Ifølge øyenvite Jim Torp var han sammen med 23-åringen da han mottok dødsbudskapet, og formidlet den triste beskjeden videre til henne:

DØD: Skuespiller Paul Walker ble bare 40 år. Lørdag 30. november omkom han i en bilulykke i Santa Clarita i Los Angeles. Foto: Stella Pictures
DØD: Skuespiller Paul Walker ble bare 40 år. Lørdag 30. november omkom han i en bilulykke i Santa Clarita i Los Angeles. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg fikk en telefonsamtale om at Paul og Roger ikke hadde overlevd ulykken. Da jeg fortalte henne hva som hadde skjedd kollapset hun, forteller han til HollywoodLife.

Pauls kompis Roger Rodas, og sjåføren av den røde sportsbilen, omkom ifølge obduksjonsrapporten momentant. Paul skal ha vært i live etter krasjet - og døde trolig av brannen som oppsto etter krasjet.

«The Fast and The Furious»-stjernen hadde datteren Meadow (15) med ekskjæresten Rebecca McBrain, og til nettstedet forteller Jim Torp videre at det var Walkers unge kjæreste som ga datteren den triste beskjeden om at faren var død.

Begge to hadde nemlig vært til stede med Walker på veldedighetsarrangementet Reach Out World Wide til inntekt for kriserammede Fillippinene kort tid før ulykken inntraff lørdag kveld.

- Jeg er ganske sikker på at det var Jasmine som fortalte det til Meadow. Da hun fikk vite det begynte hun å gråte hysterisk. Det hele var så utrolig trist. Jeg prøvde å gjøre alt jeg kunne for å hjelpe dem. Til slutt kjørte Jasmine Meadow hjem. Jeg er ikke sikker på om de kjørte innom ulykkesstedet. De var i alle fall utrøstelige, forteller Torp videre.

Kort tid etter ulykken fortalte Walkers far, Paul Walker sr., gråtkvalt at sønnen hadde fortalt ham at han nå ønsket å prioritere mer samvær med datteren - som nylig hadde flyttet inn hos ham:

- Han fortalte meg at han ville ta en pause, for å være mer med Meadow. At livet var for kort og tiden ikke strakk til. Men så fikk han et nytt filmtilbud, og så visste han ikke hva han skulle gjøre.

FART OG SPENNING: Paul Walker spilte Brian O'Connor i «The Fast and the Furious»-filmene. Her med kollega Vin Diesel. Foto: Stella Pictures
FART OG SPENNING: Paul Walker spilte Brian O'Connor i «The Fast and the Furious»-filmene. Her med kollega Vin Diesel. Foto: Stella Pictures Vis mer

Walker og resten av «The Fast and The Furious»-gjengen spilte i disse dager inn film nummer syv av den populære bilfilm-suksessen. Innspillingen er nå midlertidig lagt på is, mens Walkers kolleger nå bearbeider sorgen.

Vin Diesel (48) var tidligere i uken på ulykkesstedet, hvor han holdt en rørende tale til fansen som hadde møtt opp:

- Jeg kunne ønske min bror hadde vært her nå og sett all den kjærligheten dere gir ham. At dere alle har kommet hit for å hedre ham. Det varmer meg, og det varmer familien hans som nå går gjennom en tøff tid. Jeg kommer alltid til å huske dette øyeblikket. Tusen takk. Takk for at dere kom hit for å vise engelen som nå er i himmelen at dere setter pris på ham.

LES OGSÅ: Umulig å identifisere Paul Walkers kropp

Se rørende video av Paul Walker:

 

 

Her hedrer Vin Diesel sin avdøde venn og kollega: