FULLKLAFF TIL SLUTT: Petter Northug avsluttet OL med gull på femmila. Men i starten av OL var han ikke lett å få snakke med verken for media eller de nærmeste. Foto: Scanpix
FULLKLAFF TIL SLUTT: Petter Northug avsluttet OL med gull på femmila. Men i starten av OL var han ikke lett å få snakke med verken for media eller de nærmeste. Foto: Scanpix Vis mer

Kjæresten: - Han tar kontakt når han føler for det

Selv kjæresten ville ikke forstyrre Petter Northug under OL.

SEHER.NO: Gullgutten Petter Northug fikk kraftig kritikk for å være taus og sutrete i starten av OL da ikke alt gikk 24-åringens vei.

Men det er slett ikke bare media som har fått oppleve langrennsvidunderets taushet under lekene.

Rachel Nordtømme (20) har vært sammen med Petter i halvannet år, men selv hun ringte ikke til Petter under OL.

- Han tar kontakt når han føler for det og vil snakke. Det er best slik, jeg vil nødig forstyrre ham, sier Rachel til Her og Nå.

Petter bor i samme hus som sin nære venn Hallgeir Lundemo (42), som var med i sist sesong av "71 grader nord", og heller ikke han fikk tak i Petter til tider under OL.

- Han er en ekstrem person med et sterkt vinnerinstinkt, sier han til bladet.

- For Petter betyr dette alt, på godt og vondt. Derfor gjør Petter seg også utilgjengelig for å komme til hektene etter nederlag. Da er det ikke alltid jeg heller får tak i ham. Da blokkerer han alle ute, sier Lundemo til Her og Nå.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Her er Northugs superdiett