Kjærestekamp om hitlista

Idolvinner Aleksander Denstad With må kjempe med kjæresten Vivian Sørmeland om publikums gunst, etter at hun fikk platekontrakt.

KJÆRESTEDUELL: Aleksander Denstad With er glad for kjærestens suksess, selv om det betyr at han får en ny konkurrent... Foto: Se og Hør, Andreas Fadum
KJÆRESTEDUELL: Aleksander Denstad With er glad for kjærestens suksess, selv om det betyr at han får en ny konkurrent... Foto: Se og Hør, Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Stor sjanse!

Trønderjenta har ifølge VG signert en avtale med plateselskapet Mountain Music - som også ga ut den siste plata til storselgeren Ravi.

Vivian (20) - som røyk ut i det siste programmet før årets Idolfinale- har allerede startet arbeidet med å lage en singel, som etter planen skal gis ut i september.

Den blide brunetten håper låta vil gjøre det like bra som kjærestens hit "A little too perfect" - som har ligget over ni uker i toppen av hitlistene.

Se idol-kjærestene synge duett !

- Nå dreier det seg i hovedsak om å prøve ut ting som funker, og jeg synes det funker bra, sier Vivian.

Se idolparet avsløre sine livsmotto !

Når hennes første album kan gis ut, er fortsatt usikkert på grunn av en avtale mellom Vivian og Idolarrangørene TV2 og Sony BMG.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer