Magnus Devold og Maria Stavang:

Kjæreste med TV-kollega

Spøkte med forholdet på scenen.

KJÆRESTER: Etter alt å dømme har komikerduoen Maria Stavang og Magnus Devold blitt et par. Foto: Fredrik Holst/ Discovery
KJÆRESTER: Etter alt å dømme har komikerduoen Maria Stavang og Magnus Devold blitt et par. Foto: Fredrik Holst/ Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har nyheten om at komikerne Magnus Devold (33) og Maria Stavang (25) skal ha blitt et par spredd seg i rekordfart i Kjendis-Norge.

De romantiske ryktene skjøt fart etter at Magnus Devold for et par uker siden kunne røpe at singeltilværelsen var over. Han ville imidlertid ikke fortelle hvem kjæresten var. Det er først i dag Se og Hør kan fortelle at kvinnen TV-komikeren har falt for, er den åtte år yngre humorkollegaen Maria Stavang.

Spekulasjonene ble ytterligere forsterket sist uke, da Maria Stavang deltok på det åpne arrangementet «Rikets Roast», der kjendiser griller hverandre foran et publikum. Selv om hakkekylling-tittelen var tildelt komikerkollega og NRK-kjendis Nicolay Ramm, fikk også Stavang gjennomgå ved flere anledninger.

Det ble også gjort et tydelig poeng av at hun har kapret Magnus Devolds hjerte. Stian Blipp var blant kjendisene som humoristisk harselerte med Stavangs valg av kjæreste - til stor latter fra Stavang selv.

Duoen er for øvrig blitt avbildet i sosiale medier sammen ved flere anledninger, og medvirker også sammen i «Kongen befaler» på TVNorge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer