Magnus Devold og Maria Stavang:

Kjæreste med TV-kollega

Spøkte med forholdet på scenen.

KJÆRESTER: Etter alt å dømme har komikerduoen Maria Stavang og Magnus Devold blitt et par. Foto: Fredrik Holst/ Discovery
KJÆRESTER: Etter alt å dømme har komikerduoen Maria Stavang og Magnus Devold blitt et par. Foto: Fredrik Holst/ Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har nyheten om at komikerne Magnus Devold (33) og Maria Stavang (25) skal ha blitt et par spredd seg i rekordfart i Kjendis-Norge.

De romantiske ryktene skjøt fart etter at Magnus Devold for et par uker siden kunne røpe at singeltilværelsen var over. Han ville imidlertid ikke fortelle hvem kjæresten var. Det er først i dag Se og Hør kan fortelle at kvinnen TV-komikeren har falt for, er den åtte år yngre humorkollegaen Maria Stavang.

Spekulasjonene ble ytterligere forsterket sist uke, da Maria Stavang deltok på det åpne arrangementet «Rikets Roast», der kjendiser griller hverandre foran et publikum. Selv om hakkekylling-tittelen var tildelt komikerkollega og NRK-kjendis Nicolay Ramm, fikk også Stavang gjennomgå ved flere anledninger.

Det ble også gjort et tydelig poeng av at hun har kapret Magnus Devolds hjerte. Stian Blipp var blant kjendisene som humoristisk harselerte med Stavangs valg av kjæreste - til stor latter fra Stavang selv.

Duoen er for øvrig blitt avbildet i sosiale medier sammen ved flere anledninger, og medvirker også sammen i «Kongen befaler» på TVNorge.

Selv om det ikke har lykkes Se og Hør å få noen kommentar fra paret, har den morsomme nyheten for lengst fått luft under vingene.

Ønsket seg morsom kjæreste

Det var i en episode av podkasten «Baarli og Benjamin går i terapi» at Devold i august avslørte at han ikke lenger er singel.

Der la han heller ikke skjul på at han er nyforelsket og at forholdet er relativt nytt.

- Vi er helt i andre enden av krangleskalaen. Alt er bare rosenrødt. Eneste problemet i mitt forhold er at når hun er på kjøkkenet i to minutter, så får vi ikke sett hverandre, sa han i episoden.

Tidligere har komikeren lettet på sløret om hva han så etter i en potensiell kjæreste. Det gjorde han i et intervju med VG.

DATE: Da vi møtte Isabel Raad før hun dro på innspilling av «71 grader nord», lurte vi på to ting: Hvilke krav hadde hun for å bli med og hvordan går det med datingen hennes? Reporter: Martine Johansen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Den gang la ikke Devold skjul på at han ønsket seg en kjæreste som først og fremst er morsom, og som synes at han er morsom. Ellers påpekte 33-åringen at han var åpen for det meste.

Klipp fra TVNorge-programmet "Kjendiskveld med Magnus Devold" der Erlend Elias blir skremt av Magnus Devold. Vis mer

Nå kan han altså glede seg over at han har fått førstevalget innfridd.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Stavang onsdag, men har foreløpig ikke lykkes. Devold opplyser på sin side at han ikke har noen kommentar.

LES OGSÅ: - Mer enn bare venner?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer