Kjæreste med svensk TV-kjendis

«Norske Talenter» -vinneren Alexx Alexxander er ikke lenger singel. Nå innrømmer han at han har funnet lykken i Sverige …

TROLLBANDT KJÆRESTEN?: Om dét er tilfelle vites ikke, men den norske illusjonisten Alexx Alexxander er uansett blitt sammen med en svensk TV-kjendis. Hvem hans utkårede er, vil tryllekunsteren ikke røpe... Foto: TV 2
TROLLBANDT KJÆRESTEN?: Om dét er tilfelle vites ikke, men den norske illusjonisten Alexx Alexxander er uansett blitt sammen med en svensk TV-kjendis. Hvem hans utkårede er, vil tryllekunsteren ikke røpe... Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Alexx Alexxander (26) trollbandt TV-publikummet da han i fjor var i finalen i «Norske Talenter» på TV 2.

Nå står illusjonisten klar med eget show på Edderkoppen i Oslo.

- Jeg lover at folk skal få se ting de ikke har sett før. Det kommer til å bli mange magiske aftener i Oslo i høst. Showet er inspirert av 1920-tallet med Houdini og av filmen «Illusjonisten», forteller han.

- Ryktene vil ha det til at du også skal sette opp et svært show i Stockholm?

- Jo da, det stemmer. Det kommer til å bli ganske store greier. Jeg er meget glad for å ha fått denne sjansen, sier han.
 
- Stemmer det at du har funnet kjærligheten?

- Ja. Det kan faktisk se ut som jeg har funnet min store kjærlighet i Stockholm. Vi traff hverandre da jeg var på møter i Sverige angående showet mitt. Det skjedde i sommer.

– Hvem er kjæresten din da?

– Jeg er jo illusjonist og magiker, så jeg vil ikke røpe alle mine hemmeligheter. Men jeg kan si at det er et kjent TV-ansikt i Sverige, sier han.

Alexx Alexxander spektakulære show «A night of illusions» har premiere på Edderkoppen i Oslo fredag 16. september. Du kan få med deg magien to måneder frem i tid.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er Clooneys nye dame  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer