Kjæreste med sin egen pressesjef

Christer Falck bekrefter at han er i et nytt forhold.

FORELSKET: Lykken smiler for Christer Falck igjen. Foto: TV3
FORELSKET: Lykken smiler for Christer Falck igjen. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere i sommer sprakk nyheten om at Christer Falck (42) og Hodejegeren-skuespiller Synnøve Macody Lund (35) hadde gått fra hverandre.

Men det skulle ikke gå lang tid før Christer fant lykken på nytt. Veien til den nye kvinnen i hans liv fant han nemlig i egen TV-kanal, der Vee Hanum jobber som pressekontakt.

Line Vee Hanum (34) er opprinnelig fra Hamar og har de siste seks årene hatt ansvaret for pressen under Robinsonekspedisjonen på TV3. Gjennom disse årene har Christer og Line jobbet tett sammen og blitt gode venner. En stund etter at Christer ble singel gikk vennskap over til forelskelse, og for et par måneder siden begynte ryktene å gå om at de to hadde blitt et par.

- Jeg kan bekrefte at Line og jeg er kjærester. Livet er veldig fint, sier Christer Falck til Se og Hør.

Innad i TV3 ble kjærlighetsforholdet kjent like før jul.

- Jeg synes det er hyggelig at Line og Christer har funnet tonen. Det å bli godt kjent med en programleder er viktig for en informasjonskonsulent. Jeg ønsker dem bare hell og lykke, sier presse- og informasjonsansvarlig Glenn Støldal i TV3 til Se og Hør.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Vil kriminalisere alkohol

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer