Kjæreste med fotballproff

Friidrettsstjernen Christina Vukicevic har funnet tonen med landslagsstjernen Vadim Demidov.

ETTERTRAKTET: Christina Vukicevic er attraktiv både blant gutter og sponsorer. Foto: Anders Myhren / Seher.no
ETTERTRAKTET: Christina Vukicevic er attraktiv både blant gutter og sponsorer. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Se og Hør kan avsløre at en av Norges største idrettsprofiler, hekkeløper Christina Vukicevic (24), har funnet tonen med landslagsspiller i fotball Vadim Demidov (25), som til daglig er proff i Spania.
   
Flotte Christina har vært en av Norges mest ettertraktede jenter etter at hun ble singel i mars i år. Da hadde hun vært kjæreste med spydkaster Andreas Thorkildsen (29) i seks år. I mars vant hun bronse på 60 meter hekk i innendørs-EM i Paris, men hun måtte melde forfall til årets VM på grunn av en lårskade. Blant ekspertene var hun en mulig medaljekandidat.

Vadim har foreløpig åtte landskamper, og betegnes som en viktig mann for fremtiden. Etter at han ble solgt fra Rosenborg, har han nå etablert seg i den spanske storklubben Real Sociedad.

Møttes i skjul
I begynnelsen av januar i år ble det kjent at Vadim var blitt singel. Han hadde da vært kjæreste i rundt halvannet år med Hallvard Flatlands datter, TV 2-programleder Katarina (22). Siden da har han vært en ettertraktet ungkar. Men for interesserte jenter er håpet ute. Nå banker hjertet for flotte Christina …

Paret har holdt meget lav profil og bare truffet hverandre i skjul siden i sommer. Relasjonen har utviklet seg – og de er nå blitt et par.

Taus
Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med både Christina og Vadim. Christinas far og trener, Petar (55), sier han av prinsipp ikke uttaler seg om datterens privatliv.

Pressesjefen i Vadims klubb, Real Sociedad, sier følgende til Se og Hør på vegne av Vadim:

– Han ønsker bare å snakke om Real Sociedad, ikke om kjæresten sin.

Men selv om det nye superparet ikke ønsker å bekrefte forholdet til mediene, har flere av parets venner visst om nyheten en stund.

Millionærer
Christina er også svært attraktiv blant sponsorer. I skattelistene står hun oppført med en formue på 2,5 millioner kroner. Vadim tjener også store summer på sitt proffeventyr i Spania.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er Pauls nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer