<strong>KLAR FOR FINALE:</strong> Marlen Tjøsvoll kunne juble over finalebillett i den første «Idol»-semifinalen fredag. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
KLAR FOR FINALE: Marlen Tjøsvoll kunne juble over finalebillett i den første «Idol»-semifinalen fredag. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Kjæreste? Det blir spennende å se

«Idol»-Marlen har kun fokus på en ting de neste ukene...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Karmøy-jenta Marlen Tjøsvoll (19) trollbandt både publikum og dommere med sin fremføring av Christina Aguilera-sangen «Hurt» under den første semifinalen av «Idol» fredag.

Men hun trodde selv knapt at det var sant da hun sammen med konkurranse-kollegaen Vegard Leite kunne juble over en finalebillett.

- Det har ikke gått opp meg ennå. Dette er helt uvirkelig. Jeg er havnet i den mest avanserte gruppa og går videre. Hvis noen hadde sagt til meg for ett år siden at jeg skulle være i en «Idol»-finale vet jeg ikke hva jeg ville sagt, sa hun til Seher.no rett etter sending.

Flere tidligere deltagere i tidligere versjoner av «Idol» har opplevd å motta store mengder frierbrev etter at de dukket opp i talentkonkurransen.

Marlen sier imidlertid til Seher.no at hun ikke vet hvordan hun vil reagere på slike henvendelser.

Hun vil heller ikke røpe om hun er singel.

- Det får vise seg. Det blir spennenede å se. Jeg har ikke noen kommentar til det, sier hun og ler.


De neste ukene kommer hun imidlertid kun til å ha fokus på å være best mulig forberedt til finalerundene.

- Det eneste jeg kan gjøre er å reise hjem og øve mest mulig. Så er det om å gjøre å finne den rette låten, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ikke sjalu på jentefansen[obj:media:10042]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer