- Kjære vene, hva har skjedd?

Deltakerne møter på et marengs-mareritt i første episode av «Hele Norge baker». Se video!

SEOGHØR.NO: Søndag kveld er det sesongpremiere på «Hele Norge baker» på TV3, og skuespiller Line Verndal er tilbake i programlederrollen.

I den første episoden skal de håpefulle deltakerne diske opp med en signaturrett, men også prøve seg på en marengsbasert oppskrift som byr på utfordringer for flere av dem.

- Kjære vene, hva har skjedd? utbryter Line Verdal når hun ser hvordan Kenneth Hermansen (36) sliter med å få marengsen sin tilbake i blandebollen etter å ha misforstått oppskriften.

- Det stod «tilsett marengs», jeg trodde det var to lag det skulle være snakk om, så..., sier den nordlandske sykepleieren med et oppgitt skuldertrekk.

Se mer av deltakernes marengs-mareritt i videoen øverst i saken!

IKKE NÅDIGE: Åpent bakeri-gründer Øyvind Lofthus og stjernekonditor Pascal Dupuy (t.h) er tilbake som dommere i «Hele Norge baker». Programleder Line Verndal styrer imidlertid skuta. Foto: TV3
IKKE NÅDIGE: Åpent bakeri-gründer Øyvind Lofthus og stjernekonditor Pascal Dupuy (t.h) er tilbake som dommere i «Hele Norge baker». Programleder Line Verndal styrer imidlertid skuta. Foto: TV3 Vis mer

Men Kenneth er ikke den eneste som får problemer med marengsen - som dessuten skal blandes med en pasta laget av pistasjnøtter.

- Jeg klarte å glemme denne pistasjpastaen, som skulle være oppi. Så jeg håper bare jeg ikke rører ut marengsen nå, og ødelegger den, sier Knut Olav Sundsvåg Knutsen (32) mens han forsiktig prøver å blande inn den grønne pastaen.

Hvordan det går med søtsakene til Kenneth, Knut Olav og de andre deltakerne kan du se i årets første episode av «Hele Norge baker» klokken 20.00 på TV3.

LES OGSÅ: - Jeg ble forført av en fenomenalt vakker dame