- Kjære, sånn ser voksne ut

Stjerneparet Justin Timberlake og Jessica Biel koste seg med jevnaldrende seks måneder etter de ble foreldre.

SUPERPAR: Jessica Biel og Justin Timberlake koste seg da de dukket opp på rød løper.  Foto: NTB scanpix
SUPERPAR: Jessica Biel og Justin Timberlake koste seg da de dukket opp på rød løper. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I april ble stjerneparet Justin Timberlake (34) og Jessica Biel (33) foreldre til sønnen Silas Randall.

Siden har både Timberlake og Biel vært opptatte med bleieskift og babyskrik, og har ikke vært å se i så mange sosiale sammenhenger.

Denne helgen tok de nybakte foreldrene en velfortjent pause og dukket opp sammen på GLSEN Respect Awards i Beverly Hills.

Lykkelige foreldre

Paret strålte da de lot seg avbilde på den røde løperen. Ifølge US Weekly innrømmet de at det ikke akkurat er hverdagskost å menge seg på kjendisfester.

- Takk for at du lar mamma og pappa ha en veldig fin kveld ute sammen. Med voksne, spøkte artisten og fortsatte:

- Kjære, se rundt deg, det er sånn voksne ser ut. De finnes fremdeles. De lukter ikke bæsjebleier.. Eller noen av dem gjør det, spøkte kjekkasen til kona si.

Saken fortsetter under bildet

FULL RULLE: Det jordnære ekteparet tøyset og tullet med andre festgjester.  Foto: NTB scanpix
FULL RULLE: Det jordnære ekteparet tøyset og tullet med andre festgjester. Foto: NTB scanpix Vis mer

Stolt pappa

Kun en måned før Silas kom til verden stilte «Mirrors»-stjernen uten sin kone ved sin side, da prisutdelingen iHeartMusic Awards gikk av stabelen i Los Angeles.

Og det var en stolt Timberlake som hyllet kona og babyen fra scenen da han mottok prisen «Årets Innovatør», skriver DailyMail:

- Jeg sa at jeg ikke skulle gråte, men... Du kan ikke ha innovasjon uten kreasjon, så jeg vil takke min beste venn, min favorittsamarbeidspartner - min kone Jessica, som er hjemme og ser på. Kjære, jeg kan ikke vente med å møte vår største kreasjon hittil. Ikke bekymre dere, pappa er på vei hjem nå for å lære mer om å skifte bæsjebleier og få justert på meg bæremeisen.

Forrige måned åpnet han seg om at livet som nybakt pappa absolutt har stått til forventningene.

- Det er den mest fantastiske, uvirkelige tingen som noen gang kommer til å skje et menneske, strålte han til talkshowverten Jimmy Fallon.

Viste sønnen i sosiale medier

Jessica og Justin var av-og-på-kjæresten i fem år før de giftet seg i Italia i 2012.

- Det er fantastisk å være gift, seremonien var veldig vakker og det var fantastisk å være omringet av familie og venner, sa paret i en uttalelse til People etter bryllupet.

To og et halvt år etter at de ga hverandre sine «ja», kunne de glede seg over at sønnen Silas hadde ankommet den lille familien. Knapt et par uker etter fødselen viste Jessica fram den lille på sosiale medier.

LYKKELIG: Jessica Biel og Justin Timberlake har delt mange bilder av den lille gutten i sosiale medier.  Foto: NTB scanpix
LYKKELIG: Jessica Biel og Justin Timberlake har delt mange bilder av den lille gutten i sosiale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Det var det verste jeg har opplevd