FÅR EN DATTER TIL HØSTEN: Snooki blir mamma for andre gang, men hun har delte følelser om babyens kjønn. Her med kjæresten Jionni LaValle som hun har vært forlovet med siden 2012.

 Foto: Thelonius / Splash News/ All Over Press
FÅR EN DATTER TIL HØSTEN: Snooki blir mamma for andre gang, men hun har delte følelser om babyens kjønn. Her med kjæresten Jionni LaValle som hun har vært forlovet med siden 2012. Foto: Thelonius / Splash News/ All Over PressVis mer

- Kjære gud, drep meg

Snooki ble livredd da forloveden avslørte kjønnet på deres ufødte barn.

SEOGHØR.NO: Sist måned kom den gledelige nyheten om at Nicole «Snooki» Polizzi (26) og forloveden Jionni LaValle (27) venter sitt andre barn.

Paret har allerede sønnen Lorenzo Dominic (20 mnd), og torsdag avslørte realitystjernens forlovede babyens kjønn til Snooki som ikke visste hva det ble enda. 

- Jionni vet kjønnet og han har puttet rosa eller blå ballonger i denne esken slik at Lorenzo og jeg også kan finne ut av det. Vi er veldig spente, forteller hun i en videosnutt hun har postet på sin egen blogg.

Med sønnen på armen åpner hun esken og rosa ballonger fyller skjermen.

- Kjære vene!! Vi får en jente. Kjære gud, drep meg. Vi får en liten jente og jeg vet ikke helt hva jeg synes om det. Jeg er livredd, men veldig veldig spent også, sier hun etter at katta er ute av sekken.

Snookis bestevenninne og «Jersey Shore»-kollega Jenni JWoww (27) venter også en datter om kort tid, og under MTV Movie Awards i april viste begge de vordnede mødrene stolt frem babymagene på den røde løperen.

LES OGSÅ: Bruce Willis (59) ble pappa for femte gang