«Game of Thrones»:

Kit Harington ødela sitt eget frieri

Frieret gikk slettes ikke som planlagt.

FORLOVET: Kit Harington gleder seg til å gifte seg med sin «Game of Thrones»-motspiller Rose Leslie. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Kit Harington gleder seg til å gifte seg med sin «Game of Thrones»-motspiller Rose Leslie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Ikke bare fikk Kit Harington (30) sitt store gjennombrudd som skuespiller i «Game of Thrones», han fant også tonen med motspiller Rose Leslie (30) på filmsettet.

De to ble kjærester, men hadde i flere år et mystisk «av-og-på-forhold». I vår la stjerneparet tvilen til side og ble samboere.

«Jon Snow» nøyde seg riktignok ikke med samboerskap, og nylig fridde han til sin kjæreste - til positiv respons.

I et nytt intervju med talkshow-verten Jonathan Ross (56) avslører han detaljer rundt frieriet. Hollywood-stjernen kunne nemlig røpe at frieriet slettes ikke gikk som planlagt.

Saken fortsetter nedenfor.

Rotet det til

Kit hadde ambiøse planer, men slik gikk det ikke. Ordene glapp nemlig ut av munnen hans, lenge før han fikk stelt i stand kulissene for frieriet.

- Jeg hadde flere planer om hvordan jeg skulle gjøre det. Jeg skulle feste lys i flere trær, og jeg skulle gjøre alle disse romantiske tingene. Men vi var på landet og vi hadde denne utrolige nattehimmelen over oss, fyr i peisen og rødvin. Jeg fyrte av skuddet altfor tidlig, sier han.

Jonathan Ross legger obligatorisk til at paret burde gå for «Game of Thrones»-stil i brylluppet, med kostymer og full pakke.

- Nei. Det er overhodet ikke mulig at jeg klarer å overbevise henne om det, sier den barske skuespilleren.

Forelsket seg på Island

Kit har hatt en av hovedrollene i «Game of Thrones» siden serien startet i 2011, mens Leslie kom inn i sesong to i 2012.

Harington er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, og ønsker ikke å si så mye om forholdet til skuespiller-kollegaen.

I fjor avslørte derimot 30-åringen at han forelsket seg i Rose under sesong to, da de spilte inn TV-serien på Island.

- Landet er vakkert, nordlyset er magisk og det var der jeg forelsket meg. Hvis man allerede er tiltrukket av noen og man deretter skal spille kjærester på film, så er det veldig lett å forelske seg, fortalte han til Vogue Italia, ifølge E! News.

Saken fortsetter nedenfor.

VINTEREN ER HER: En ny trailer på hele to minutter avslører en del av handlingen i den kommende sesongen av «Game of Thrones». Video: HBO Vis mer

Første sex-scene

Det var Rose sin karakter, Ygritte, som i 2012 forførte Jon Snow i en hule og stjal dyden hans. Det var den første sex-scenen for begge skuespillerne.

I virkeligheten mistet 30-åringen jomfrudommen tidlig i tenårene. Det røpte han til magasinet Elle i januar.

- Min opplevelse var ikke så ukonvensjonell som i en hule. Det var en typisk tenårings-greie. Det skjedde på en fest, og jeg var nok for ung.

- Jeg tror jenta og jeg bare hadde lyst til å gjøre det. Enten så venter man og gjør det på den riktige måten, eller så er man ung og bestemmer seg for å få det overstått, sa han.

LES OGSÅ: - Bieber har introdusert sin nye flamme for presten

SJALU: Kristoffer Hivjus kone, Gry Molvær, var med på festpremieren av «Game of Thrones» på Colosseum kino i Oslo. Hun var ikke spesielt fornøyd med at Hivjus karakter Tormund flørter på skjermen. Reporter: Julie Solberg / Video: Marie Røssland Vis mer Vis mer