FAMILIEN ER KNUST: Et magasin har publisert et bilde av Whitneys kiste på forsiden. Nyheten sjokkerer sangstjernens familie. Foto: All Over Press
FAMILIEN ER KNUST: Et magasin har publisert et bilde av Whitneys kiste på forsiden. Nyheten sjokkerer sangstjernens familie. Foto: All Over Press Vis mer

- Kistebildet er frastøtende

Whitney Houstons familie er knust.

Publisert
SEOGHØR.NO: Nettstedet TMZ skriver at Whitney Houstons familie er fullstendig knust nok en gang. Denne gangen er grunnen et bilde av Houstons kiste.

Det skal være et magasin som har publisert bildet på forsiden.

Kilder nær familien forteller nettstedet at familien er frastøtt av at bildet har kommet på trykk, og at de ikke aner hvordan noen har kommet seg forbi vaktholdet rundt kisten.

«Vi er fortalt at bildet er tatt inne på begravelsesbyrået», skriver TMZ.

Det skal være Whitneys mor, Cissy, som har tatt nyheten om bildet av kisten tyngst, men familien skal angivelig ikke ha noen planer med å følge opp saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gravlagt med smykker for 3 millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer