KISS-stjernene roste det norske regnværet

-Det er herlig å være tilbake i Norge.

I TOPPFORM: Paul Stanley fra KISS roste det norske sommerregnet, som lavet ned i store mengder da bandet ankom Oslo. Foto: Marius Kromvoll, Se og Hør
I TOPPFORM: Paul Stanley fra KISS roste det norske sommerregnet, som lavet ned i store mengder da bandet ankom Oslo. Foto: Marius Kromvoll, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag står det legendariske rockebandet KISS på scenen i Kollen-festivalen i Oslo, og de to frontfigurene Paul Stanley og Gene Simmons smilte fra øre til øre da de fredag møtte flere av sine norske fans utenfor Grand Hotel i Oslo.

Til tross for at et kraftig regnskyll gjorde at sommerfølelsen var langt unna, roste Paul Stanley mottakelsen bandet har fått så langt under sitt Norgesbesøk.

- Det er herlig å være i Norge. For et vær, sa mannen - som tidligere har vært sammen med den norske modellen Wenche Steen - med et smil til Seoghør.no

Også superstjernen Rihannna - som skal spille på Kollen-scenen fredag - har base på Grand Hotel, men hadde foreløpig ikke vist seg for de fremmøtte tilskuerne, da KISS-guttene dukket opp.

Også rockeren Noel Gallagher - kjent fra bandet Oasis - tok seg tid til fansen.

- Jeg regner med at det blir en våt opplevelse, sa Oasis-stjernen han til Se og Hør.no før sin konsert fredag.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg surret bort forholdet til Stanley

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer