Kiss sparket fra Michael Jackson-hyllest

Gene Simmons kom nemlig med grove anklager mot den avdøde stjernen i fjor.

<strong>IKKE TUNGA RETT I MUNNEN:</strong> Kiss-bassist Gene Simmons kom med alvorlige pedofiliuttalelser om Michael Jackson i fjor. Da det ble kjent at bandet skulle opptre under hyllestkonserten for Jackson i Cardiff i oktober, så fansen rødt - og bandet fikk sparken  Foto: Stella  Pictures
IKKE TUNGA RETT I MUNNEN: Kiss-bassist Gene Simmons kom med alvorlige pedofiliuttalelser om Michael Jackson i fjor. Da det ble kjent at bandet skulle opptre under hyllestkonserten for Jackson i Cardiff i oktober, så fansen rødt - og bandet fikk sparken Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kongen av pop, Michael Jackson, gikk som kjent bort den 25. juni 2009. Den avdøde poplegenden, som bare ble 50 år gammel, skal hylles med en minneskonsert i Cardiff i Wales den 8. oktober.

Opprinnelig var glamrockbandet Kiss invitert til å opptre på konserten, sammen med stjerner som Christina Aguilera, Smokey Robinson og Leona Lewis. Men dette fikk Jackson-fansen til å se rødt.

I fjor avslørte nemlig Kiss-bassist Gene Simmons at han fortsatt hadde problemer med de tidligere pedofilianklagene som Jackson fikk rettet mot seg på 2000-tallet.

- Jeg er ikke i tvil om at han forgrep seg på de barna. Ikke i det hele tatt, uttalte Simmons på den tiden ifølge TMZ.

Og nå er altså det aldrende rockebandet blitt sparket fra opptredenen på hyllestkonserten, som planlegges av Jacksons mor, Katherine.

Jacksons testamentsfullbyrdere, som ikke er involvert i konserten, protesterte også mot Kiss-deltagelsen og bad promotørene om å revurdere tilbudet mandag. Nå har promotørene altså gitt etter for presset og har droppet Kiss fra line-upen. Det skriver ContactMusic.

Promotørene til Michael Forever: The Tribute Concert forklarer avgjørelsen i følgende presseuttalelse til TMZ:

«Vi har lyttet til Michaels fans og er takknemlige for å ha blitt gjort oppmerksomme på de uheldige uttalelsene til Gene Simmons».

«Under omstendighetene er vi fullstendig enige i, selv om Kiss er et band som Michael beundret, at vi ikke har noe annet valg enn trekke tilbake invitasjonen deres».

Michael Jackson ble frikjent for beskyldninger om misbruk av barn i 2005 etter en fem måneders rettsak, som fikk enorm medieoppmerksomhet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg får mest lyst til å henge meg   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer