Katie Price:

- Kirurgen ødela ansiktet mitt

Katie Price skal legge seg under kniven - igjen.

FORANDRING: Bildet til venstre er tatt av Katie Price like etter at hun la seg under kniven for å forandre på utseendet. Bilde ved siden av fra 2009. Foto: NTB scanpix
FORANDRING: Bildet til venstre er tatt av Katie Price like etter at hun la seg under kniven for å forandre på utseendet. Bilde ved siden av fra 2009. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den britiske TV-profilen Katie Price (39) - også kjent under glamourmodellnavnet Jordan - har blitt berømt for å ha operert brystene sine hele åtte ganger i perioden mellom 1998 og 2016.

Nylig valgte den mye omtalte stjernen å gjøre endringer i ansiktet også, og fikk utført ansiktsløft - en operasjon som skal løfte kinn og kinnbein.

Hun delte også en video fra operasjonen på sin Instagram-konto.

Like etter dro 39-åringen til en plastisk kirurg i Tyrkia for å fikse tennene også, men da hun kort tid etter operasjonen dukket opp på rød løper, var hun nærmest ikke til å kjenne igjen.

Saken fortsetter nedenfor.

HOVNET OPP: Katie Price avslører at hennes hovne ansikt kommer av allergi mot pencillin. Foto: NTB scanpix
HOVNET OPP: Katie Price avslører at hennes hovne ansikt kommer av allergi mot pencillin. Foto: NTB scanpix Vis mer

Skal operere igjen

Nylig gjestet hun TV-showet «Loose Women», der hun fortalte hvorfor ansiktet hennes var hovent.

- Jeg innså at jeg ikke leste på boksen - jeg er allergisk mot penicillin, og det var det jeg tok etter operasjonen. Jeg var dårlig i flere dager. Jeg gråt masse, sa hun, ifølge The Sun.

Videre avslørte hun at hun skal under kniven igjen, for å korrigere feilene etter forrige operasjon.

- Folk opererer seg for å se ut som meg, selv om operasjonen min gikk galt. Jeg skal fikse ansiktet mitt på onsdag, sa hun under programmet.

Også på Instagram raser hun mot kirurgen som opererte henne.

«(...) nå skal jeg korrigere ansiktet etter at kirurgen ødela ansiktet mitt», skriver hun.

Katie Price har tidligere vært åpen om at hun har operert brystene åtte ganger, operert nesa, tatt fettsuging og tatt fillers i leppene.

Saken fortsetter nedenfor.

Vurderer å operere brystene for niende gang

I fjor høst avslørte Katie Price at hun vurderer å operere brystene sine nok en gang - denne gangen for å legge inn mindre mindre brystimplantater.

- Brystene mine er så store akkurat nå, så jeg vurderer å gjøre dem mindre. Jeg bør egentlig bare la dem være. Når jeg først har operert brystene, ser jeg ned på dem også ser de ikke store ut, sa hun til The Sun, og la til:

- Man blir alltid fortalt at man skal være fornuftig, men man blir vant til at de er så store, også krymper de. Folk kan godt si at jeg er avhengig, men jeg er ikke det, sa hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Katies seneste brystoperasjon ble utført i 2015 etter at hun året før måtte fjerne silikonimplantatene på grunn av en infeksjon.

Inngrepet den gang ble gjort bare tre måneder etter at hun fikk lagt inn nye implantater for syvende gang.

- Dette har vært temmelig traumatisk for Katie. Hun sier at hun sitter igjen med «hengende hundeører» og grusomme arr. Det er opprørende for henne, siden hun hadde vært igjennom mye smerte og var veldig opprømt over den nye bryststørrelsen sin, sa en venn av henne til The Sun i 2015.

Saken fortsetter nedenfor.

IKKE REDD FOR Å VISE SEG FREM: Katie Price avbildet i fjor sommer, etter at hun hadde operert brystene for åttende gang. Foto: NTB scanpix
IKKE REDD FOR Å VISE SEG FREM: Katie Price avbildet i fjor sommer, etter at hun hadde operert brystene for åttende gang. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om modellen fikk mye skryt for sitt naturlige utseende, var hun langt ifra fornøyd selv. I 2016 opererte hun seg derfor på nytt.

- Tenk deg at du hadde brystene mine, og så hadde ingenting. Det var veldig tøft følelsesmessig, sa hun i et intervju med bladet Fabulous.

«Nå er jeg frisk, og gleder meg over å ha fått flotte bryster igjen», skrev hun på sin Facebook etter inngrepet.

LES OGSÅ: Åpner seg om den brutte forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer