Demi Moore:

- Kirurgen må være en kvakksalver

Hollywood-stjernen sjokkerer fansen etter at hun gikk på catwalken.

VEKKER OPPSIKT: Hollywood-skuespiller Demi Moore fikk fansen til å gispe da hun gikk på catwalken under Fendis motevisning i Paris denne uken. Foto: Stephane De Sakutin / AFP / NTB
VEKKER OPPSIKT: Hollywood-skuespiller Demi Moore fikk fansen til å gispe da hun gikk på catwalken under Fendis motevisning i Paris denne uken. Foto: Stephane De Sakutin / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tilskuerne langs catwalken fikk seg trolig en overraskelse da en Hollywood-stjerne entret motemoloen under moteuken i Paris denne uken.

Nedover den smale catwalken spankulerte Demi Moore (58) ikledd et helsort antrekk, bestående av en skulderløs jakke og bukser, fra luksusmerket Fendi. Dramatiske, geometriske øreringer sto i stil til plaggene.

På sin Instgram-profil har Moore postet en video fra visningen. Til videosnutten skriver hun blant annet at hun «oppfyller en tenåringsdrøm», og sørger dessuten for å takke Fendis sjefsdesigner, Kim Jones, for at hun fikk åpne moteshowet.

«Ser ikke ut som Demi Moore»

I etterkant av skuespillerens catwalkdebut under Fendis haute couture-visning, har flere imidlertid bitt seg merke i ansiktet til Moore.

Flere spekulerer på om ikke stjernen har lagt seg under kniven, og peker på at hun ser annerledes ut og har mer definerte kinnben. Det skriver blant annet The Sun og Daily Mail.

På Twitter diskuteres det heftig om 58-åringens utseende.

«Hva i helvete skjedde med Demi Moores ansikt», kommenterer en sjokkert bruker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer