Kirstie Alley kom på fest med ny kjæreste

Skuespiller Kirstie Alley hadde en ekstra grunn til å smile, da hun feiret 30 år med «Cheers».

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Skuespiller Kirstie Alley (61) og Dan Cortese (45) spilte for 12 år siden sammen i NBC-serien «Veronica's Closet». Nå har de to kjendisene funnet tilbake til hverandre. 

Kirstie ble nylig sett gående arm i arm med den tidligere MTV VJen og «Melrose Place»-skuespilleren på 30-års jubileumsfesten til TV-programmet «Cheers».

- Jeg er så spent! Skal på «Cheers»-reunionsfest i kveld. Gleder meg til å se alle sammen igjen! Eskortert av min bitch Dan Coretese, twittret Alley før festen.

Kirstie, som for øyeblikket er med i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», vant i 1991 en Emmy for sin rolle som Rebecca Howe i den populære TV-serien.

Det er ikke første gang 61-åringen viser seg sammen med Cortese. Dette skal være andre gangen i løpet av kort tid de to skal ha vært på date.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Saksøkes for å ha løyet om vekttap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer