- Kirken ber vennene hennes kutte all kontakt

«Kongen av Queens»-stjernens avgjørelse om å bryte med Scientologikirken kan få dramatiske konsekvenser for hennes privatliv.

POPULÆR: Leah Remini har gjort stor suksess i komiserien «Kongen av Queens». Her er hun sammen med motspilleren Kevin James. Foto: TV3
POPULÆR: Leah Remini har gjort stor suksess i komiserien «Kongen av Queens». Her er hun sammen med motspilleren Kevin James. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Leah Remini (43) - kjent fra TV3-serien «Kongen av Queens» - kunngjorde i forrige uke at hun har valgt å bryte med den omstridte Scientologikirken, som har flere av Hollywoods største stjerner som sine medlemmer.

Remini bryter nå, ifølge avisen New York Post, ut av kirken etter å ha blitt utsatt for en rekke tøffe avhør for å ha tvilt på David Miscaviges lederegenskaper. Miscavige er leder for kirken og har blant annet et nært vennskap til to av de mest profilerte scientologene Tom Cruise og John Travolta.

Nå slår Scientologikirken ifølge nettsiden Radaronline tilbake, ved å be Reminis scientologi-venner om å bryte all kontakt med henne.

Det kan bety at stjerner som Tom Cruise, John Travolta og Kristie Alley ikke lenger vil snakke med Hollywood-kollegaen.

- Scientologikjendisene har fått beskjed om at de ikke skal ha noe kommunikasjon med Leah Remini, sier den tidligere redaktøren Tony Ortega til Radaronline. Ortega var den som avslørte at Leah ville bryte med scientologene.

Filmregissøren Mark Bunker, som har laget en film om Scientologikirken hevder imidlertid Reminis avgjørelse er til inspirasjon for mange andre som ønsker å komme seg ut av det omdiskuterte trossamfunnet.

- Ved å snakke ut så hjelper hun alle de som er igjen. Jeg vet hun ikke liker ledelsen, men hun liker alle vennene hun forlater, sier han til Radaronline.

Avviser kritikken
En talsmann for Scientologikirken sier til Radaronline at beskyldningene om forhør og forsøk på å påvirke medlemmenes tanker er oppspinn fra Reminis side.

- Beskyldningene er absurde, det samme gjelder det som blir sagt om kirkens leder, David Miscavige, sier talsmannen.

LES OGSÅ: Valgte å bryte med ScientologikirkenVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer