<strong>LADY IN RED:</strong> Det er lov å håpe, men du får neppe gave av denne nissen i år.Derimot ønsker Line Verndal at du skal gi en julegave til Care Foto: TVNorge
LADY IN RED: Det er lov å håpe, men du får neppe gave av denne nissen i år.Derimot ønsker Line Verndal at du skal gi en julegave til Care Foto: TVNorge Vis mer

Kine vil kline … men det vil ikke Line

I «Nissene over skog og hei» er Line Verndal først og fremst opptatt av å sjekke svenske gutter. Privat er hun mer tilbakeholden.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Kine er på min alder og singel, men der stopper likheten, smiler Line Verndal (39) til Se og Hør.

Noen ytterligere likhetstrekk med rollefiguren vil hun ikke være med på at det er.

- Kine er smådesperat etter å få seg ny mann, og er skikkelig på hugget. Hun var ikke spesielt skarp i den første sesongen for ti år siden, og er vel ikke blitt noe klokere i løpet av disse årene, humrer Line.

Alenemamma
Selv hevder hun å ha slått seg til ro som alenemamma til Helle (5), og spørsmålet om hvorvidt hun er singel, er hun forlengst lei.

Det hun imidlertid ikke er lei, er julen.

- Det er såpass lenge siden vi spilte inn «Nissene og skog og hei», så jeg er langt fra lei av julen. Jeg er veldig glad i jul, og i år skal jeg feire med familien og Helle her i Oslo. Det blir tradisjonell meny, med ribbe og surkål, forteller den populære skuespilleren.

Kanadisk film

Det har vært et travelt år for Line. Hun er nylig ferdig med innspillingen av den kanadiske spillefilmen «Mad Ship», som har premiere neste høst. I tillegg har hun vært i Uganda som
Care-ambassadør.

- Det var andre gang jeg var der, og det gir et utrolig inntrykk. Nå fikk jeg bedre tid til flere samtaler med kvinner på min egen alder. Man blir veldig takknemlig for at vi har det så bra som vi har det.

Ikke så lett å ønske seg noe til jul etter et slikt besøk?

- Nei… Materielle ting blir liksom ikke så viktig lenger.Men jeg ønsker at folk skal gi en gave til Care. Det ville bety mye for mange, fastslår Line Verndal.

«Nissene over skog og hei» sendes på hverdager klokka 20.15. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ikke gøy å lese om bruddet vårt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer