INGEN SMÅSØSKEN - INGEN PROBLEMER: Kim Kardashian West begynner det nye året både med å tilbakevise at hun er gravid og at hun og Kanye har ekteskapsproblemer. Foto: All Over Press
INGEN SMÅSØSKEN - INGEN PROBLEMER: Kim Kardashian West begynner det nye året både med å tilbakevise at hun er gravid og at hun og Kanye har ekteskapsproblemer. Foto: All Over PressVis mer

Kims nyttårshilsen til fansen: Dette er ikke sant

Kim Kardashian startet det nye året med oppklarende Twitter-meldinger om graviditet og ekteskapsbrudd.

SEOGHØR.NO: 2014 ble et svært begivenhetsrikt år for Kim Kardashian West (34), noe som gjorde henne til en av verdens mest omtalte personer i året som gikk.

24. mai giftet Kim og Kanye West seg i en svært påkostede bryllupsseremoni på Forte di Belvedere i Firenze. Kim var iført en brudekjole fra Givenchy, verdt hele 12 millioner kroner.

Brudens Instagram-bilde av at hun og Kanye kysser som nygifte, satte rekord i antall «likes» på den sosiale bildedelingstjenesten. Og siden den gang har en rekke dristige antrekk, mange kontroversielle uttalelser og ikke minst bilder av deres søte datter North West (1) gått verden rundt. Før jul ga hun sine ansatte Botox i julegave, og avsløre overfor sine millioner av fans hvorfor hun nesten aldri smiler på bilder.

LES OGSÅ: Her er Kim Kardashians utrolige 2014

Men med alle oppslagene har det også fulgt mange rykter, og det nye året startet Kim Kardashian med å legge alle rykter om seg selv døde på Twitter.

«La oss oppklare noen rykter før det nye året … Det kjeder meg å se på nettet, og seriøst så aner jeg ikke hvor de kommer opp med disse tingene», skrev hun på Twitter til sine 27 millioner følgere, rett over nyttår norsk tid.

To minutter seinere tok hun opp ryktene om at North West snart skal blir storesøster.
«Nei, jeg er ikke gravid», skriver Kim.

Deretter tok hun for seg ekteskapet, og de mindre hyggelige bruddryktene hun hele tiden blir møtt med.

«Kanye og jeg har ikke ekteskapsproblemer. Vi er bokstavelig talt besatt av hverandre!»

JULEAVSLUTNING MED RYKTER: Kim Kardashian West avsluttet året med å slå tilbake mot rykter på Twitter. Tidligere i jula møtte hun julenissen sammen med datteren North West og ektemannen Kanye.  Foto: All Over Press
JULEAVSLUTNING MED RYKTER: Kim Kardashian West avsluttet året med å slå tilbake mot rykter på Twitter. Tidligere i jula møtte hun julenissen sammen med datteren North West og ektemannen Kanye. Foto: All Over Press Vis mer

Og hun tok også kjæresten til søsteren Kourtney i forsvar.

«Scott kjøpte ikke noen ny ungkarsleilighet i Beverly Hills. Han har startet opp en ny business med å kjøpe og renovere hjem for så å selge dem», skriver Kim.

Alle meldingene fra Kim kom etter at hun oppfordret fansen til å være mindre negative, og mindre slemme på sosiale medier i det nye året.

Men året ble ikke avluttet med noe gigantisk party for Kim Kardashian og ektemannen.

«The Wests kokkelerer, ser filmer og bare slapper av i kveld. Den beste måten å ringe inn det nye året på! Håper alle er trygge og har det gøy! Xo», skrev Kim.

LES OGSÅ: Derfor smiler Kim nesten aldri på bilder

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.