NAKEN: Kim Kardashian overrasker igjen. Denne gangen naken opp i et tre. Foto: NTB Scanpix
NAKEN: Kim Kardashian overrasker igjen. Denne gangen naken opp i et tre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian:

Kims nye nakenbilde får nettet til å koke

Realitystjernen må tåle både ros og ris for sitt nye fotostunt.

Publisert

(Seoghør.no): Realitystjernen Kim Kardashian kaster klærne på originalt vis i en ny fotobok.

Onsdag delte «Keeping Up With The Kardashian»-stjernen Kim Kardashian (36) et bilde på Instagram som vekket oppmerksomheten til mange fans.

Iført kun støvler står den verdenskjente stjernen naken oppe i et tre og poserer til kameraene.

- Det er en ære å bli fotografert av Mert og Marcus for boken deres «new book»! 20 år i produksjon! Den er ute 7. september, skriver hun til bildet.

På noen få minutter hanket superstjernen inn godt over en million likerklikk og kommentarer som «dette er det mest fantastiske jeg har sett», «du er vakker» og «OMG Goals».

Kort tid etter dukket det også opp humoristiske memer av stuntet til Kim, som de siste timene har tatt av på sosiale medier.

Provoserte med magasinforside

Det er imidlertid ikke første gangen Kim får internett til å koke.

For kort tid siden vekket realitystjernen oppsikt med et magasinoppslag i magasinet Interview Magazine.

Sammen med datteren North (4) poserte Kim på samme måte som USAs mest berømte førstedame, Jackie Kennedy, ifølge USA Today.

Det var det mange som ikke likte, og flere gikk ut på sosiale medier og hevdet at 36-åringens hud tilsynelatende var gjort mørkere for å matche datterens, ifølge The Hollywood Reporter.

Verken Kim Kardashian eller Interview Magazine har kommentert den negative oppmerksomheten oppslaget har fått.

Kastet klærne i adventskaldener.

Helt siden realityserien «Keeping Up With The Kardashians» begynte å rulle over TV-skjermene i 2007, har Kim Kardashian og resten av familien måtte tåle motbør opptil flere ganger.

Men Kim får også mye skryt for sine kreative fotoshoots.

I fjor, kort tid etter det brutale ranet i Paris, dukket Kim Kardashian opp i en «adventskalender» - og fansen lot seg ikke stoppe i rosende ord og komplimenter.

I kjølvannet av ranet, der smykker verdt om lag 90 millioner kroner forsvant, valgte nemlig Kim å holde en svært lav offentlig profil.

Sosiale medier-dronningen var bortimot sunket i jorden, men da realitystjernen dukket opp i den pikante «adventskalenderen» til Love Magazine, gikk internett likevel av skaftet.

FORFØRER: Realitystjerna Kim Kardashian forfører publikum mens hun danser under vakkert nordlys i ny kalendervideo. Omgivelsene ser nordiske ut, og det er første gangen stjerna viser seg på nett siden hun ble brutalt ranet i Paris i oktober. Video: Love Magazine Les hele artikkelen her: http://www.dagbladet.no/kjendis/kim-kardashian-er-tilbake-for-fullt-etter-paris-ranet/66286123 Vis mer

Nettstedet Mashable omtalte videoen som et «praktfullt comeback» og var full av lovord om Kims utseende i kalendervideoen, som er regissert av James Lima.

LES OGSÅ: Kendall Jenner datet sin nye flamme fem dager i strekk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer