«Keeping up with the Kardashians»:

- Kims nye baby-planer er planlagt for å øke seertallene

- Kris tilbød Kim og Kanye flere millioner dollar i uken om de klarer å få seertallene opp, hevder kilde nær familien.

FAMILIE: Kanye West (39) med Saint (1), Kim Kardashian med North (3). Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Kanye West (39) med Saint (1), Kim Kardashian med North (3). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Kim Kardashian har vakt oppsikt etter at det ble kjent at hun vurderer å bli gravid igjen, til tross for legenes advarsler.

Siden den trettende sesongen av «Keeping up with the Kardashians» begynte å rulle over amerikanske TV-skjermer forrige måned,har seertallene vært fallende.

Nå hevder kilder nær den berømte familien at Kim Kardashian Wests (36) baby-planer, som er en sentral del av handlingen i sesongen, kun er et spill for galleriet. Det skal nemlig hjelpe serien opp på beina igjen.

- Kims nye babyhistorie er skapt av Kim, Kris og produsentene av seriene for å øke seertallene, hevder kilden til Radaronline.

Kilden hevder også at historien ble puttet inn i episoden i siste liten. Episoden gikk på amerikansk TV søndag.

- Kris tilbød Kim og Kanye flere millioner dollar i uken om de klarer å få seertallene opp.

Kris Jenner, Kim eller Kanye har foreløpig ikke kommentert disse påstandene.

Saken fortsetter under bildet.

I FARE: Familiens realityserie står i fare, og nå gjør Kris Jenner (til høyre) alt for å få serien opp på beina igjen. Foto: NTB scanpix
I FARE: Familiens realityserie står i fare, og nå gjør Kris Jenner (til høyre) alt for å få serien opp på beina igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Må opereres

Kim skal ifølge kilder nær familien føler at det ikke holder med barna North (3) og Saint (1).

Hun vil at de to hun allerede har, skal få vokse opp med søsken, slik hun gjorde i den kvinnesterke Kardashian-familien.

Forrige uke avslørte hun at hun vil operere seg for å få et tredje barn, selv om det går på bekostning av helsa.

- Jeg har gått gjennom så mye med vanskelige fødsler, og legene føler seg ikke trygge ved at jeg unnfanger et barn selv, fortalte Kim i et klipp fra søndagens episode av «Keeping Up with the Kardashians».

Saken fortsetter under bildet.

STOLT MOR: Kim Kardashian har sønnen Saint og datteren North fra før. Hun vil gjerne at de skal få vokse opp med søsken, slik hun gjorde. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
STOLT MOR: Kim Kardashian har sønnen Saint og datteren North fra før. Hun vil gjerne at de skal få vokse opp med søsken, slik hun gjorde. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

Operasjon på livmoren

Flere medier, som Huffington Post og Fox News, har omtalt saken.

For å kunne føde selv, og ikke via surrogatmor, er hun nødt til å gjennomgå en operasjon. Det hevder Kim selv.

- Jeg må inn og gjøre klar livmoren, fordi jeg har bestemt meg for å få ett barn til. Er ikke det spennende?, spurte Kim familien og fortsatte:

- Jeg må ha en operasjon for å reparere et sånt hull. Så de må vaske det, også er det arrvev rundt der. Det hadde vært et høyrisiko svangerskap, om jeg i det hele tatt blir gravid, forklarte realitystjernen i en tidligere episode.

Trosser legene

Etter at sønnen Saint ble født, har flere leger frarådet henne å få et barn til. De forrige fødslene har alle bydd på komplikasjoner, og et tredje kan ifølge legene være fatalt for både Kim og barnet. Mamma Kris Jenner er spesielt redd, og hevder at hun kanskje kan blø ihjel om noe går feil.

Kim Kardashian lar derimot ingenting stoppe seg nå som hun allerede er fast bestemt.

- Denne operasjonen er det siste jeg kan prøve. Jeg vil at barna mine skal få søsken, og jeg vil vite at jeg gjorde alt som sto i min makt for at dette skulle skje.

Hele Kardashian-familien i Disneyland - skaper totalt kaos over alt. Vis mer

- Kanye og jeg har alltid snakket om å få flere barn, men etter det jeg gikk gjennom i Paris har trangen blitt enda større. Å være en hjemmeværende mor har vært så bra for meg, og jeg vil utvide familien min, sier hun i programmet som kommer på søndag, ifølge Radaronline.

Gjør alt for å redde serien

Det å finne på egne historier for å øke populæriteten til realityserien er ikke det eneste «momager» Kris Jenner (61), som også er produsent for serien, gjør.

Ett av disse tiltakene skal gjelde hennes berømte døtre Kim Kardashian, Kourtney Kardashian (37), Khloe Kardashian (32), Kendall Jenner (21) og Kylie Jenners (19) bruk av sosiale medier.

Saken fortsetter under bildet.

DÅRLIG STEMNING: Det kan virke som stemningen i «Kardashian»-familien for tiden er litt trykket. Kourtney og Khloe må nå bli enda mer aktive på sosiale medier. Foto: NTB scanpix
DÅRLIG STEMNING: Det kan virke som stemningen i «Kardashian»-familien for tiden er litt trykket. Kourtney og Khloe må nå bli enda mer aktive på sosiale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun vil nemlig at døtrene, som allerede er svært aktive på blant annet Facebook, Instagram og Snapchat, skal bli enda mer aktive, ifølge Radaronline.

- Kris har bedt Kourtney, Khloe, Kendall og Kylie om å reklamere mer for showet og gjøre ting som skaper oppmerksomhet på Twitter, Instagram og Snapchat, sier en kilde nær familien til nettstedet.

Kim Kardashian (36) skal ifølge kilden fortsatt få gjøre ting i sitt eget tempo, grunnet ranet i Paris i oktober. Kris skal også ha håpet at Kims ran ville øke seertallene til serien, noe det ikke gjorde.

Saken fortsetter under bildet.

AKTIVE: «Kardashian»-familien er allerede ganske aktive på sosiale medier, men nå må også de rundt bli mer aktive for seriens skyld om Kris får viljen sin. Foto: NTB scanpix 
AKTIVE: «Kardashian»-familien er allerede ganske aktive på sosiale medier, men nå må også de rundt bli mer aktive for seriens skyld om Kris får viljen sin. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Men det er ikke bare de berømte «Kardashian»-søstrene Kris legger press på. Hun skal også ha bedt venner og alle involverte i TV-serien om å oppfordre fansen til å følge med.

- Alle har blitt beordret til å bli enda mer aktive på sosiale medier. Det gjelder ikke bare barna hennes, men også alle vennene deres og alle som er involvert i serien. Alle må friste seerne til å følge med i postene sine, sier samme kilde til nettstedet.

Kris Jenner har foreløpig ikke kommentert rykteflommen mot henne.

LES OGSÅ: «Jakten»-paret tar forholdet ett steg videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer