BLIR TVILLINGFORELDRE?: Mange fans spekulerer i at Kanye West og Kim Kardashian skal vente tvillinger etter at Kim Kardashian etterlyste en dobbel barnevogn på Twitter. Foto: NTB Scanpix
BLIR TVILLINGFORELDRE?: Mange fans spekulerer i at Kanye West og Kim Kardashian skal vente tvillinger etter at Kim Kardashian etterlyste en dobbel barnevogn på Twitter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian blir mamma igjen:

Kims nye avsløring får tvillingryktene til å svirre

«Keeping up with the Kardashians»-stjernens spådom fra 2015 kan gå troll i ord.

(Se og Hør): Kim Kardashian (36) og ektemannen Kanye West (40) ser frem til at de snart blir foreldre for tredje gang, ved hjelp av surrogati.

Men nå tror mange fans at stjerneparet kan få en større familieutvidelse enn de fleste trodde på forhånd.

Da Kim Kardashian mandag skrev at hun var på jakt etter en dobbel barnevogn, tok mange fans det som et tegn på at surrogatmoren snart vil føde tvillinger.

«Noen som vet hvem som lager den beste doble barnevognen? Ikke en liten kompakt en, men vanlig størrelse?» skrev Kim, ifølge Daily Mail.

TRENGER STØRRE BARNEVOGN: Kim har fått tvillingryktene til å svirre etter at hun ba om råd for å kjøpe en dobbel barnevogn. Her er hun på tur med datteren North og Kourtney Kardashians datter Penelope. Foto: NTB Scanpix
TRENGER STØRRE BARNEVOGN: Kim har fått tvillingryktene til å svirre etter at hun ba om råd for å kjøpe en dobbel barnevogn. Her er hun på tur med datteren North og Kourtney Kardashians datter Penelope. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Spekulasjonene blir ikke mindre av at Kim selv har avslørt at en synsk kvinne spådde at TV-stjernen kom til å bli tvillingmamma i 2018.

Kim har tidligere fortalt om episoden til talkshow-verten Ellen DeGeneres, ifølge Daily Mail.

- En kvinne skrev til meg at «du får tvillinger i 2018». Jeg ba henne slette emailadressen min, sa Kim for tre år siden, ifølge avisen.

Etter at flere av Kims 56,4 millioner følgere på Twitter begynte å diskutere tvillingryktene, prøvde hovedpersonen å dysse ned spekulasjonene ved å slette meldingen.

Samtidig la hun også ut den nye meldingen «Jeg har to barn, folkens!»

Kim har ellers ikke kommentert tvillingspekulasjonene.

Noen fans spekulerer også i om den doble barnevognen kan være påtenkt Kims kommende barn og den kommende babyen til hennes lillesøster Khloé Kardashian (33) eller halvsøster Kylie Jenner (20).

De to TV-stjernene - har skapt store overskrifter etter at det i løpet av kort tid ble kjent at de begge skal vente sine første barn.

STOLT MAMMA: Kim Kardashian elsker livet som mor til datteren North og sønnen Saint. Foto:NTB Scanpoix
STOLT MAMMA: Kim Kardashian elsker livet som mor til datteren North og sønnen Saint. Foto:NTB Scanpoix Vis mer

Både Khloé og Kylie har holdt en lav profil etter at babyryktene ble kjent, og har selv ennå hverken bekreftet eller avkreftet dem.

Kim Kardashian og Kanye West har fra før datteren North og sønnen Saint sammen.

Tidligere i oktober viste North frem sine dansekunster på Snapchat-kontoen til Khloé Kardashian.

Under et besøk hos det som ifølge Daily Mail er huset til Norths bestemor Kris Jennner (61), viste den vesle jenta at hun har arvet pappa Kanyes rytmesans.

Men også mamma Kim har klart å videreføre noen av sine største lidenskaper til datteren, nemlig shopping og mote.

Til tross for at hun ennå ikke engang har begynt på skolen, har vesle North en velfylt garderobe med designerklær.

Noen garderobehøydepunkter så langt inkluderer Norths leopardmønstrede kåpe som hun bar i New York og den dramatiske strutsecapen hun var iført på en spa-dag med moren i 2014.

Hele Kardashian-familien i Disneyland - skaper totalt kaos over alt. Vis mer

Som datter av en rapper har North også en rekke konsert-antrekk i orden, og har blitt avbildet i kule skinnjakker og t-skjorter pyntet med tykke gullkjeder.

Da hun i mai 2016 besøkte Cuba med resten av Kardashian-klanen var selvsagt sommergarderoben på plass, og North var som vanlig søt i en liten leopardkjole.

Også lillebror Saint har vist tidlig interesse for mote.

I 2016 sjarmerte den da ni måneder gamle gutten med å leke med skoene sine i Central Park.

SJARMERTE ALLE: Saint West sjarmerte de forbipasserende da han i 2016 lekte med barnepiken sin i Central Park i New York. Foto: NTB Scanpix
SJARMERTE ALLE: Saint West sjarmerte de forbipasserende da han i 2016 lekte med barnepiken sin i Central Park i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mamma og pappa var ikke å se, men guttungen virket mer enn fornøyd med å få selskap fra barnepiken sin - og en livvakt som holdt seg diskré i nærheten.

LES OGSÅ: Natalie er Kardashian-familiens ukjente medlem