Kim Kardashian

Kims lille sønn vekker oppsikt

Flere mener Psalm West (10 md.) skiller seg ut fra resten av barna.

ULIK: Fansen mener Psalm West, den yngste sønnen til Kim Kardashian, er skremmende lik hennes avdøde far Robert Kardashian. Foto: NTB scanpix/ Instagram
ULIK: Fansen mener Psalm West, den yngste sønnen til Kim Kardashian, er skremmende lik hennes avdøde far Robert Kardashian. Foto: NTB scanpix/ Instagram Vis mer
Publisert

Kim Kardashian West (39) og ektemannen Kanye West (42) har i løpet av få år rukket å bli firebarnsforeldre. I 2013 kom North West (6) til verden, og i ettertid har også Saint (4), Chicago (2) og Psalm West (10 md.) blitt en del av familien.

De to siste kom riktignok til verden ved hjelp av surrogati, da Kim etter barn nummer to fikk den slående beskjeden om at det ville være for farlig for henne å bære frem flere barn.

39-åringen har nemlig slitt med fastvokst morkake, også kalt placenta accreta, som ifølge NHI kan føre til livstruende blødning i forbindelse med fødsel.

Sistemann, Psalm West, kom til verden i mai i fjor, og har kanskje fått spesielt stor oppmerksomhet. Flere mener nemlig at han ikke ligner på søsknene sine - og at han er skremmende lik både sin onkel, Rob Kardashian (33), men også Kims avdøde far.

GALLA: Da Kim Kardashian møtte opp på årets MET-gala, var det flere som sperret opp øynene. I etterkant har også leger kritisert antrekket hennes. I denne ukens episode av «Keeping up with the Kardashians», får vi se alt strevet som krevdes for å få på kjolen. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Reinkarnasjon?

I families realityserie «Keeping Up With The Kardashians» har man gjennom en årrekke blitt med familien på deres opp- og nedturer. Seerne har også fått bevitne både dramatiske og spesielle ferieturer.

En tur som derimot skilte seg ut var da familien i sesong 16, som gikk på tv i fjor, dro på en noe spirituell reise til Bali i Indonesia.

Der oppsøkte Kim, sammen med blant andre søsteren Khloé Kardashian (35), et medium. Mediumet kunne fortelle realitystjernen at hun kom til å få en sønn - og at det var hennes far reinkarnert, ifølge People.

På dette tidspunktet var ikke Kims yngste sønn født ennå, men nå som han snart fyller ett år har flere påpekt at Psalm er skremmende lik nettopp Robert Kardashian.

View this post on Instagram

My baby boy is so handsome and sweet 🤍

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kommentarene flommer spesielt inn under 39-åringens siste bilde av sønnen på Instagram.

- Han ser akkurat ut som faren din! Så søt, kommenterer en bruker.

- Han ser ut som Rob Kardashian Sr. (Senior, journ.anm.), skriver en annen.

KARDASHIAN-LOOK: Denne hestehalen er stram, blank og har en helt egen «bounce» - akkurat som Kim Kardashians. Vis mer

- Det er faren din! Jeg ser det helt klart, skriver en tredje bruker.

Flere mener også at han er lik Kims lillebror, Rob Kardashian, eller hans datter Dream (3).

Overbevist

Til E! News kunne firebarnsmoren i februar fortelle at hun nå er overbevist om at mediumet i Bali hadde rett angående hennes far. Samtidig som hun kunne røpe at Psalm er «den gladeste babyen noensinne», mimret hun også tilbake til Bali-turen.

- Hun hadde ingen anelse. Ingen visste noe. Ingen i crewet mitt visste at jeg hadde en surrogat som var gravid med en gutt, fortalte hun til nettstedet.

«MAMMA?»: North West stiller et spørsmål mamma Kim Kardashian ikke er helt forberedt på. Vis mer

Flere øyeblikk etter sønnens ankomst skal ha bidratt til å overbevise henne om at faren er gjenfødt i hennes egen sønn.

View this post on Instagram

⛈ StormiWorld ⛈

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

- Barnepiken min, jeg måtte ut av byen og trengte virkelig at hun kom. Men hun hadde en babyshower hun måtte gå på. Og jeg sa: «Det er greit, du kan ta han med deg dit, hvis det er greit for deg». Jeg trengte virkelig hjelpen. Hun tok ham så med seg til babyshoweren, der en dame kom bort til henne og sa: «Er dette sønnen din?», og hun svarte: «Nei, nei, nei. Jeg bare passer på ham». Så sa damen: «Vel, jeg bare må fortelle deg, vær så snill å si til moren at dette familiemedlemmet er reinkarnert».

TALENTFULL: North West stjal showet under pappa Kanye West sitt moteshow i Paris. Video: Rød Løper Vis mer

Videre fortalte Kim Kardashian at familien, på grunn av alle tegnene, nå tror Psalm er Robert Kardashian reinkarnert - noe som gjør dem ekstra emosjonelle og knyttet til den lille gutten.

LES OGSÅ: Beste gaven noensinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer