STYGG?: Den amerikanske komikeren hevder at Kim Kardashians datter, North West, er den styggeste ungen hun har sett og at hun er i desperat behov for en voksning. Foto: All Over/ Instagram
STYGG?: Den amerikanske komikeren hevder at Kim Kardashians datter, North West, er den styggeste ungen hun har sett og at hun er i desperat behov for en voksning. Foto: All Over/ InstagramVis mer

Kims datter mobbes for utseendet

Amerikansk komiker skaper storm etter at hun fyrte løs mot vesle North West fra scenen.

SEOGHØR.NO: Den amerikanske TV-stjernen og komikeren Joan Rivers (80) har flere ganger skapt kraftig debatt etter sine mange provoserende og kontroversielle kommentarerer.

Nå har Rivers kastet seg over Kim Kardashian (33) og Kanye Wests unge datter, North West (7 mnd).

Komikeren sa, som en del av sitt nye stand-up show, at North er «stygg» og har et «desperat behov for voksning.»

Utsagnet har ført til mange protester fra folk som mener komikeren har gått for langt, pluss en offentlig krangel med Kim Kardashian.

LITE SJARMTROLL: Lille North West (3 mnd på bilde) er allerede verdensberømt.  Foto: Faksimile / Instagram
LITE SJARMTROLL: Lille North West (3 mnd på bilde) er allerede verdensberømt. Foto: Faksimile / Instagram Vis mer

Joan fortalte publikum hvordan hun møtte Kims lille datter da Kardashian hadde henne med da hun besøkte hovedkontoret til TV-kanalen E!. Samme sted hvor Joan spiller inn TV-programmet «Fashion Police».

- Den babyen er stygg. Jeg har aldri sett en seks måneder gammel baby så desperat i behov for voksning, sa Joan til publikum ifølge RadarOnline.com.

Da Kim Kardashian for første gang viste frem et fullverdig portrett av datteren på sosiale medier i midten av desember ble det hevdet at realitystjernen hadde vokset datterens øyenbryn.
 

PLUKKET?: Bildet til høyre, som ble lagt ut av Kanye Wests forlovede Kim Kardashiantidligere i uka, er tatt én måned etter bildet til venstre - og viser en tydelig forskjell på øyebrynene. Men Kim hevder de ikke er fikset på.
PLUKKET?: Bildet til høyre, som ble lagt ut av Kanye Wests forlovede Kim Kardashiantidligere i uka, er tatt én måned etter bildet til venstre - og viser en tydelig forskjell på øyebrynene. Men Kim hevder de ikke er fikset på. Vis mer

Kommentarene fikk Kardashian til å slå tilbake.

- Tror folk virkelig at jeg ville vokset min datters øyebryn når hun er så ung? Jeg ville i alle fall ventet til hun er to og et halvt år gammel, skrev Kim på sin Twitter-konto.

- Bare tulla! Det er helt sykt at folk tror jeg vokser min datters øyebryn. De er tykke, naturlige og fantastiske fortsatte realitystjernen.

STOLTE FORELDRE: Kanye West har tidligere fortalt pressen at han kommer til å være en veldig overbeskyttende far.
STOLTE FORELDRE: Kanye West har tidligere fortalt pressen at han kommer til å være en veldig overbeskyttende far. Vis mer

Joans nye spøk kommer nok ikke til å falle i god jord hos Kims forlovede, rapstjernen Kanye West. Rapperen er kjent for å slå fra seg til høyre og venstre hvis han føler seg tråkket på.

- Dette er min baby. Det er ikke USAs baby, har rapperen tidligere uttalt om datteren.

LES OGSÅ:   Planlegger sommerbryllup