Kim Kardashian:

Kims bildetabbe: - Hvorfor har du seks tær?

Kim Kardashian skulle reklamere for sin nye parfyme sammen med Kylie Jenner. Det har ikke gått helt som planlagt.

REDIGERINGSTABBE?: Kim Kardashian har delt et nytt bilde med lillesøster Kylie Jenner, hvor de reklamerer for en ny parfyme. Problemet er bare at det er noe helt annet enn det nye produktet som stjeler oppmerksomheten. Foto: NTB Scanpix
REDIGERINGSTABBE?: Kim Kardashian har delt et nytt bilde med lillesøster Kylie Jenner, hvor de reklamerer for en ny parfyme. Problemet er bare at det er noe helt annet enn det nye produktet som stjeler oppmerksomheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste store stjerner blir raskt undersøkt med lupe så fort de deler bilder i sosiale medier, og det skal på rekordtid avgjøres om bildene er redigerte eller ikke. En av dem som det følges med argusøyne er realitystjernen Kim Kardashian West (38).

Hun har ved flere anledninger blitt anklaget for å redigere figuren sin, fjerne strekkmerker og generelt endre mye på Instagram-bildene sine.

Selv om hun flere ganger hardnakket har nektet for dette, er hun også blitt tatt på fersken.

Nå er det igjen mange som mener at et bilde hun har delt er fikset på - og det er mildt sagt lite populært. I anledning lanseringen av en parfyme hun har laget med lillesøster Kylie Jenner (22), har hun nå delt et bilde av de to på Instagram.

I matchende antrekk poserer de to stjernene med hver sin parfyme i hendene. Det eneste problemet er at det er noe helt annet som fanger folks oppmerksomhet: Det faktum at Kim tilsynelatende har seks tær på den ene foten.

- Har jeg blitt gal, eller har Kim seks tær? Kan noen være så snill og forklare, jeg er så forvirret. Jeg har telt så mange ganger, skriver en følger i kommentarfeltet.

Også flere andre har lagt merke til tå-tabben, og lufter sine meninger under reality-dronningens Instagram-bilde.

Artikkelen fortsetter under videoen, der du kan se flere av Kim Kardashians mer tvilsomme Instagram-bilder.

BILDEFUSK: Samtidig som debatten går rundt barn og unges mentale helse og påvirkning fra sosiale medier, driver mangfoldige Instagram-stjerner med retusjering av egne bilder. Kine og Jonas avslører tre av de verst retusjerte bildene til en av de aller største på Instagram - Kim Kardashian. Vis mer

Svarer

- Bror, 11. august hadde hun bare fem tær. Hvordan kan det gå så galt med redigeringen at du ender opp med en sjette tå? spør en annen.

- Dette bildet har så mange feil i seg, skriver en tredje følger.

Også på Twitter har flere hengt seg opp i «den sjette tåen» til reality-stjernen:

Kjendisbloggeren Perez Hilton omtaler på sin side Kims sjette tå som «ikonisk».

TATT PÅ FERSKEN: Instagram-profilene @celebface og @beauty.false tar stjernene på fersken i ekstremt bilderedigering. Her er noen av de villeste eksemplene. Video: Rød Løper Vis mer

Flere mener også at Kylies venstre arm, den hun holder parfymen i, ser redigert ut. Spesielt fordi partiet ved albuen ser større ut enn vanlig.

En talsperson for Kardashian forteller til Page Six at de ekstra tærne ikke er et resultat av bilderedigering, men vinkelen føttene deres står i på bildene.

Kim Kardashian har som nevnt gått på flere redigeringsblemmer opp gjennom tidene, noe også flere av søstrene hennes har gjort. Blant dem også den eldste, Kourtney Kardashian (40).

- Er dette en spøk?

Hun fikk nemlig høre det da hun tidligere i år delte et bilde av seg selv som poserer i badekaret, kun tildekt av såpebobler.

Den gang var det én detalj ved bildet som fikk mye oppmerksomhet. Stjernens ene ben er unormalt langt, noe som tydelig viser at bildet er redigert, og at det heller ikke er gjort en særlig god jobb med akkurat dette.

GLIPP: Kardashian-klanen får ofte mye oppmerksomhet for bildene de legger ut på sosiale medier, men detaljen på Kourtney Kardashians siste Instagram-bilde fikk virkelig folk til å sperre øynene opp. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Emilie Rydning Vis mer

Bedre ble det heller ikke av at det redigerte bildet hadde teksten «Love yourself as deeply as you love them», som kan oversettes til «elsk deg selv så høyt som du elsker andre».

I kommentarfeltet haglet det med kommentarer som «er dette en spøk?» og «dette er elendig redigering og bruk av photoshop».

Kourtney på sin side har ennå ikke kommentert beskyldningene.

LES OGSÅ: Fikk slakt - nå bekrefter hun ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer