Kim Kardashian:

Kims bildetabbe: - Hvorfor har du seks tær?

Kim Kardashian skulle reklamere for sin nye parfyme sammen med Kylie Jenner. Det har ikke gått helt som planlagt.

REDIGERINGSTABBE?: Kim Kardashian har delt et nytt bilde med lillesøster Kylie Jenner, hvor de reklamerer for en ny parfyme. Problemet er bare at det er noe helt annet enn det nye produktet som stjeler oppmerksomheten. Foto: NTB Scanpix
REDIGERINGSTABBE?: Kim Kardashian har delt et nytt bilde med lillesøster Kylie Jenner, hvor de reklamerer for en ny parfyme. Problemet er bare at det er noe helt annet enn det nye produktet som stjeler oppmerksomheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste store stjerner blir raskt undersøkt med lupe så fort de deler bilder i sosiale medier, og det skal på rekordtid avgjøres om bildene er redigerte eller ikke. En av dem som det følges med argusøyne er realitystjernen Kim Kardashian West (38).

Hun har ved flere anledninger blitt anklaget for å redigere figuren sin, fjerne strekkmerker og generelt endre mye på Instagram-bildene sine.

Selv om hun flere ganger hardnakket har nektet for dette, er hun også blitt tatt på fersken.Nå er det igjen mange som mener at et bilde hun har delt er fikset på - og det er mildt sagt lite populært. I anledning lanseringen av en parfyme hun har laget med lillesøster Kylie Jenner (22), har hun nå delt et bilde av de to på Instagram.I matchende antrekk poserer de to stjernene med hver sin parfyme i hendene. Det eneste problemet er at det er noe helt annet som fanger folks oppmerksomhet: Det faktum at Kim tilsynelatende har seks tær på den ene foten.

- Har jeg blitt gal, eller har Kim seks tær? Kan noen være så snill og forklare, jeg er så forvirret. Jeg har telt så mange ganger, skriver en følger i kommentarfeltet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer