Kim viser frem bryllupsfiguren i dristig kjole

Brudekjolen, gjestelisten, utfordrende antrekk og lik stil som kjæresten. «Kimye» tar over Paris.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag skal det storslåtte bryllupet mellom Kanye West (36), Kim Kardashian (33) ta plass i Paris. Paret har siden ankomsten både vist frem datteren North West (11 mnd) og ellers vært svært synlige for pressen.

Onsdag viste de seg igjen frem for kameraene i kjent stil -  Kim i en utringet og figurnær kjole som selvfølgelig matchet forloveden perfekt. De to var på vei til designerbutikken Maison Martin Margiela. Kim hadde på seg en beige kjole som fremhevet hennes nyslanke figur.

Tilbehøret holdt hun enkelt med en sort kåpe, beige pumps og et tynt gullkjede i halsen.
Rapper-forloveden Kanye West matchet kjolen med en beige frakk og svart skinnskjorte. Med hvite joggesko og slitte jeans hadde han en avslappet stil denne onsdagen i Paris. 

MATCHER: Kim Kardashian og Kanye West i matchende antrekk Onsdag.

Pictured: Kim Kardashian and Kanye West

Ref: SPL763487  210514  
Picture by: Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:	310-821-2666
New York:	212-619-2666
London:	870-934-2666
photodesk@splashnews.com
 Foto: Splash News/ All Over Press
MATCHER: Kim Kardashian og Kanye West i matchende antrekk Onsdag. Pictured: Kim Kardashian and Kanye West Ref: SPL763487 210514 Picture by: Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 [email protected] Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Brudekjole fra Valentino?

Et av de store spørsmålene før et hvert kjendisbrylupp er alltid brudekjolen. Nå spekuleres det i om Valentino skal kle det kjendisparet ti den store dagen.

Flere hvite klesposer ble nemlig levert til hotellet Kim og Kanye bor på i Paris.

Kim har jobbet hardt for å komme i form til bryluppet. Onsdag ble hun og Kanye sett mens de forlot det berømte treningssenteret Paris' L'Usine Gym.

«Keeping Up With the Kardashians» har filmet det meste som har skjedd i Kims liv de siste årene. Bryluppet får de imidlertid ikke filme.

- Vi kommer ikke til å filme bryluppet. Dere kommer til å få se alt både før og etter, men vi har bestemt oss for å holde det så privat som mulig. Jeg ville elsket å dele det med dere, men det blir for mye på film. Men vi kommer til å vise dere bilder, skrev Kim Kardashian på Twitter tidligere denne måneden.

Noen av gjestene som skal være vitne til det storslåtte bryluppet er tennisstjernen Serena Williams. Kims bestevenn Brittny Gastineau skal selvfølgelig være med, sammen med designeren Rachel Roy. Jonathan Cheban, som vi kjenner fra reality-serien, vil også delta.

BRUDEKJOLEN: En bil med kjoler ankom hotellet til Kim og Kanye. Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press
BRUDEKJOLEN: En bil med kjoler ankom hotellet til Kim og Kanye. Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press Vis mer

Her er Kim ute i Paris med North West:

LES OGSÅ: Broren kommer ikke i bryluppet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer