- Kim vil skille seg fra Kanye

En kilde nær realitystjernen hevder at tobarnsmoren har fått nok av ektemannens bisarre oppførsel.

HAR FÅTT NOK: Kilder hevder at Kim Kardashian er ekstremt pinlig berørt av oppførselen ektemannen Kanye West har vist den siste tiden. Nå skal hun ønske skilsmisse fra den kontroversielle rap-stjernen.  Foto: Broadimage
HAR FÅTT NOK: Kilder hevder at Kim Kardashian er ekstremt pinlig berørt av oppførselen ektemannen Kanye West har vist den siste tiden. Nå skal hun ønske skilsmisse fra den kontroversielle rap-stjernen. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Man skulle kanskje tro at familielykken er komplett for Kim Kardashian (35) og Kanye West (38), etter at de fikk sønnen Saint (snart 3 mnd.) i desember.

Nå skriver imidlertid InTouchWeekly at «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen ønsker å skille seg fra ektemannen.

Den ferske tobarnsmoren skal ha klaget sin nød til mamma og manager Kris Jenner (60), hevder RadarOnline.

- Kim annonserte til moren sin: «Jeg er nødt til å skille meg fra Kanye». Det knuser hjertet hennes, men hun ser ingen annen løsning, uttaler en kilde nær familien til InTouch ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

FLAU: Kim Kardashian skal ha ønsket å forsvinne under moteuken i New York i starten av februar. På dette arrangementet i metropolen den 10. februar, gjemte Kanye Wests kone seg bak mørke solbriller.  Foto: Rex Features
FLAU: Kim Kardashian skal ha ønsket å forsvinne under moteuken i New York i starten av februar. På dette arrangementet i metropolen den 10. februar, gjemte Kanye Wests kone seg bak mørke solbriller. Foto: Rex Features Vis mer

Skjemmet ut Kim på hotell

Det er angivelig den bisarre oppførselen som Kanye har utvist den siste tiden, som har fått begeret til å flyte over for Kim.

Under moteuken i New York i starten av februar, kastet Kardashian- og Jenner-klanen glans over Kanye Wests motevisning og albumlansering på Madison Square Garden. Alt var tilsynelatende i den skjønneste orden, men nå avslører InTouch-kilden drama i kulissene.

Bare timer før showet lagde rap-stjernen en svært pinlig scene på hotellet Waldorf Astoria, der han bodde med Kim og familien.

- Han skrek «Jeg er Kanye West og kona mi er Kim j*vla Kardashian». Kim er ekstremt flau over hans enorme ego og latterlige Twitter-meldinger. Mot slutten av moteuken ville hun bare krype inn i et hull og gjemme seg, hevder kilden til InTouch.

- Kanye trenger profesjonell hjelp

Og Kim Kardashian er visst ikke den eneste som har fått nok av «Only One»-sangerens oppførsel.

Nylig uttalte rapperen Rhymefest (38), som har samarbeidet med Kanye flere ganger, at den suksessrike artisten bør oppsøke profesjonell hjelp. Få dager senere meldte PageSix at svigermor Kris Jenner er bekymret for at Kanye vil dra familien hennes ned i søla.

Saken fortsetter under bildet.

IRRITERT: Svigermor Kris Jenner (ytterst t.h) vil angivelig ansette en PR-agent som kan roe ned Kanyes Twitter-tirader. Her er de to sammen med Kendall (ytterst t.v) og Kylie Jenner på de to søstrenes Kendall & Kylie Collection-lansering i New York den 8. februar.  Foto: Rex Features
IRRITERT: Svigermor Kris Jenner (ytterst t.h) vil angivelig ansette en PR-agent som kan roe ned Kanyes Twitter-tirader. Her er de to sammen med Kendall (ytterst t.v) og Kylie Jenner på de to søstrenes Kendall & Kylie Collection-lansering i New York den 8. februar. Foto: Rex Features Vis mer

Kris skal ønske å ansette en PR-agent som kan ta ansvar for Kanyes behov for å uttrykke seg, slik at han kan fokusere på å være artist og klesdesigner.

- Det finnes ingen sum i verden som får meg til å ville representere Kanye. Han er for mye å håndtere, fortalte en av PR-agentene Kris har kontaktet til nettstedet.

PageSix har dessuten publisert et lydopptak av Kanye Wests rasende utbrudd backstage på «Saturday Night Live» nylig. I tiraden påstår han å være 50 prosent mer innflytelsesrik enn både den Oscar-vinnende filmskaperen Stanley Kubrick, apostelen Paulus, Pablo Picasso og den notoriske narkobaronen Pablo Escobar.

Saken fortsetter under bildet.

UTEN KANYE: I midten av februar tok Kim Kardashian med datteren North West på skøytebanen i New York. Ektemannen hennes var derimot ikke å se.   Foto: Splash News
UTEN KANYE: I midten av februar tok Kim Kardashian med datteren North West på skøytebanen i New York. Ektemannen hennes var derimot ikke å se. Foto: Splash News Vis mer

Angrep Taylor Swift - igjen

Onsdag fikk Kanye igjen utløp for følelsene sine på mikroblogg-tjenesten Twitter. Ifølge Huffington Post angrep han musikkprodusent Bob Ezrin (66) etter at Ezrin gav det nye albumet hans, «Life of Pablo», en dårlig anmeldelse:

- Ezrin, jeg synes virkelig synd på vennene og familien din, siden de har vært nødt til å holde ut med en idiot som deg i så mange år, skriver Kanye på Twitter.

I samme omgang rettet han indirekte skyts mot popstjernen Taylor Swift (26), som nylig vant sin andre Grammy for årets album med «1989».

- Jeg lagde «Dark Fantasy» og «Watch the Throne» på ett år og ble ikke nominert for noen av dem, og dere vet hvem som har to «årets album», skrev rap-stjernen i en tweet onsdag.

Dette er langt ifra første gang han går til angrep på unge Swift, som også vant Grammy for albumet «Fearless» i 2010.

Tirsdag kveld stilte han henne i et dårlig lys under en opptreden på nattklubben 1Oak i L.A., skriver Huffington Post. Der omtalte Kanye en tekstlinje fra den ferske låta «Famous», der han påstår at det var han som gjorde Swift berømt.

Taylor liked it. she said "oooo I like that" videoBy @dannydirtydraws

En video publisert av draws (@dirtydraws)

Saken fortsetter under Instagram-klippet av Kanye på nattklubben.

Og i 2009 stormet Kanye scenen da hun vant pris for «Beste kvinnelige video» under MTV Awards. 

Han tok nemlig mikrofonen fra Taylor midt i hennes takketale.

- Jeg er virkelig glad på dine vegne. Jeg skal la deg fullføre, men Beyonce har en av de beste videoene noensinne! Noensinne!, sa Kanye og pekte på en tydelig pinlig berørt Beyonce i salen.

PINLIG: Kanye Wests avbrytelse av takketalen til Taylor Swift under MTV Video Music Awards i 2009, har for lengst gått inn i TV-historien. I dag hevder rap-stjernen at det var han som gjorde henne berømt.  Foto: REUTERS
PINLIG: Kanye Wests avbrytelse av takketalen til Taylor Swift under MTV Video Music Awards i 2009, har for lengst gått inn i TV-historien. I dag hevder rap-stjernen at det var han som gjorde henne berømt. Foto: REUTERS Vis mer

LES OGSÅ: Få et gjensyn med de aller vakreste Oscar-kjolene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer